Run of the Waste g een paard op de afvalberg

Run of the Waste g een paard op de afvalberg | Geld inzamelen
 
 
Hun eigenaar is overleden, help deze paarden in leven te blijven!

Vanwege overlijden van de eigenaar zoeken we op zeer korte termijn een nieuw thuis voor deze prachtige paarden.
Nic-Onland 05-08-1995 Platen bond zwarte ruin (kwpn)
Run of the Waste 17-05-2002 Buckskin hengst (kruising quarter horse)


Deze paarden staan hun hele leven samen op de plek waar ze geboren zijn. Met liefde verzorgd, maar onbeleerd. De wens is dat de paarden bij elkaar blijven. Beide paarden zijn mak in de handen, bekapper ed. geen probleem.
Hoefzorg ed. pakken wij nu met de nabestaanden op. De hengst is 16 jaar en er is de mogelijkheid om castratie en herstel binnen een opname binnen de stichting te realiseren. Kosten zullen dan onder de bemiddelingskosten vallen.


Beide paarden zijn nieuwsgierig en leergierig. Ondanks hun leeftijd enorm vitaal en gezond. Wel moeten we nadrukkelijk er op wijzen dat ervaring wenselijk is en omdat deze mannen het leven verdienen is onze stichting bereid daar alle ondersteuning te geven.

We willen deze paarden graag de kans geven op een nieuwe plek.Maar dan hebben we tijd nodig. De heren moeten weg waar ze nu staan. Er is niemand die voor hun kan zorgen. De winter komt eraan! De Stichting kan een rol spelen in hun redding, maar daar is geld voor nodig. Om tijd voor hun te winnen en hun eerste opvang te regelen. Verzorging, voer en stalling kosten nu eenmaal geld.

Laat deze paarden niet op de afvalberg komen. Zijn naam zegt het al... Run of the Waste. Loop van het afval.

Hij en zijn vriend vertellen een verhaal. Een verhaal wat zo tekenend is voor deze tijd.Wegwerpmaatschappij. Wat we niet kunnen gebruiken, gooien we weg. Zelfs onszelf soms, als we voor de maatschappij keihard over onze eigen grenzen gaan.

Neem actie en geef deze paarden leven!

Alle bedragen helpen... ook 10 euro helpt... Je moet het gewoon doen!

 

 

Sanna Stelloo
14-01-2019

Morgen is het zover. De mannen worden opgehaald door stichting Dimarte. Ze gaan eerst naar de kliniek, waar hun beide hoeven worden gedaan. Dit is lang geleden en ze gaan het hierna stap voor stap leren om dit in alle rust en veiligheid te kunnen.

Run of the Waste wordt geruind. Dat maakt bemiddeling voor hem een stuk gemakkelijker. 

Dan gaan ze naar de opvang. En komen ze in handen van verschillende mensen. Leren ze andere paarden kennen. En gaat er voor hun dus veel nieuws gebeuren.

Alles in hun tempo. Er is geen haast. Ze gaan zich vast vermaken en vele bijzondere momenten beleven met deze 2 prachtige en pure paarden.

Fijn dat ze een plek krijgen en een toekomst.

Een symbolische stap voor paarden met verminderde kansen op een leven. 

Facebook bericht Dimarte


Sanna Stelloo
05-01-2019

Goed nieuws!!!

Jullie hulp heeft geholpen om weer 2 paarden een plek te geven.

Run of the Waste en zijn vriend worden volgende week opgehaald. En gaan naar Stichting Dimarte. 

Ze kunnen bij de stichting nog wel hulp gebruiken. Ben jij iemand met tijd, ervaring en vind he het leuk om de stichting te helpen?

Neem dan contact met ze op. Via Facebook of even googlen.

Ze zitten in Friesland.. omgeving Burgum. 

Hier een link naar hun Facebook oproep.

Oproep Stichting Dimarte /


Sanna Stelloo
07-11-2018

HOERAA ! We zitten al op een kwart van het bedrag dat nodig is om Run of the Waste en zijn vriend te redden. 11Echt geweldig. 11 Jullie zijn toppers dat jullie een inspanning doen en hier waarde aan geven. Dat maakt het verschil! 10


43 donaties
€ 926,00
Doel: € 850,00
108%

Deze actie is gesloten.