RUN FOR KEBENE

RUN FOR KEBENE | Geld inzamelen
 
 
Kebene Children's Home. Een plaats waar geloof, hoop en liefde woont.

Kebene Children’s Home is een kleinschalig project dat straat- en weeskinderen opvangt in Kenia. Het opvangtehuis is opgestart in 2007 en is gelegen in de buurt van Diani Beach, bij Mombasa aan de Zuidkust van Kenia. Hier willen we een aantal van de meest hulpbehoevende kinderen een THUIS geven waar zij de nodige liefde en zorg krijgen. Wij willen hen laten opgroeien in een omgeving die uitnodigt om zich te ontwikkelen tot jonge mensen die iets kunnen betekenen voor hun land.

Wij, Rose-lynn Hochem en Jorinke Vane, hopen in juli en augustus een maand naar Kebene te gaan om vrijwilligerswerk te doen. Met liefde in ons hart zien wij uit naar deze reis. Maar natuurlijk willen wij niet met lege handen aankomen! 

UPDATE 

••••
Helaas zijn alle hardloop evenementen gecanceld, waardoor ik dit jaar niet kan deelnemen aan de halve marathon. 
Daarnaast is er nog veel onzekerheid of onze reis door kan gaan i.v.m. het Coronavirus. We hopen en bidden dat we kunnen gaan, maar bovenal bidden we momenteel voor de mensen in Kenia, die daar in nood zijn.
En juist nu is geld zó welkom. Ook daar is er een schrijnend tekort aan beschermingsmateriaal, geld tekort in de gezondheidszorg. 
Of onze reis doorgaat of niet; het opgehaalde bedrag gaat alsnog naar Kebene Childrens Home. Allen hartelijk dank voor jullie bijdrage! 🙏🏻Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
37 donaties
€ 1.407,00
Doel: € 2.000,00
70%