RUIM BAAN VOOR DAAN | Geld inzamelen
 
 

RUIM BAAN VOOR DAAN

Spaar mee voor een rolstoelbus voor Daan!

 

 

Ruim baan voor Daan!

Dit is onze kleinzoon Daan. Daan is twaalf jaar en heeft de progressieve spierziekte Duchenne. Hij zit sinds een paar jaar in een rolstoel, want lopen of staan gaat niet meer.

De ouders van Daan, Mariëlle en Steven, en zijn zusje Mare nemen nu de zorg voor Daan voor hun rekening. Doordat de zorg zoveel intensiever is geworden de afgelopen jaren, is er minder ruimte voor Mariëlle en Steven om te werken. Daarbij is het tillen van Daan te zwaar voor Mariëlle en komt dit dus voor een groot deel neer op Steven. Het wordt langzamerhand fysiek en financieel te zwaar voor het hele gezin.

Letterlijk het zwaarst is het vervoer van Daan. Als hij ergens naartoe wil worden vervoerd, kan hij niet in zijn rolstoel blijven zitten. Hij moet in en uit de auto worden getild, tijdens schooldagen meerdere keren per dag. Dit is fysiek erg belastend voor Steven. Een elektrische rolstoel is binnenkort realiteit, maar wat nog ontbreekt is een vervoermiddel waar de rolstoel in past. En daar kunnen Daan, Mare, Mariëlle en Steven financiële hulp heel goed gebruiken.

 

Als (groot-)ouders kunnen wij het jammer genoeg niet voor hen oplossen, vandaar dat we bij jullie aankloppen voor een financiële bijdrage. Een rolstoelbus kost rond de 30.000 euro, een enorm bedrag! Marielle en Steven werken zo hard als ze kunnen, maar de kosten voor een bus zijn simpelweg te hoog. Daar komt bij dat zij soms werk moeten laten gaan om Daan zo goed mogelijk te kunnen verzorgen.

Wij vragen jullie hulp om Daan, zijn zusje en zijn ouders te ontlasten in de vorm van een rolstoelbus waar Daan met rolstoel en al ingereden kan worden. Klaar met het gesjouw, en het biedt meer rust en ruimte voor het hele gezin om hem te vervoeren. Met deze bus kan Mariëlle Steven ontlasten omdat hij niet meer alleen verantwoordelijk is voor het vervoer. Ze kunnen met deze bus zeker vijftien jaar vooruit!

Het is ons kleinkind, we willen zo graag helpen, dus vrienden, familie, collegaʼs en bekenden help ons alsjeblieft mee! Dan kan Daan er straks weer lange tijd tegenaan!

 Alle beetjes helpen, dus wil je ook doneren? Klik dan op deze link: https://www.doneeractie.nl/ruim-baan-voor-daan/-41548Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

172 donaties
€ 10.395,00
Doel: € 30.000,00
34%