RRTM brand clothing naar Nederland!

RRTM brand clothing naar Nederland! | Geld inzamelen
 
 
Geldinzamelingsactie voor het Indonesisch kledingmerk RRTM Ride Rocket To mars !

Mijn naam is Romy. Ik ben een student van het Koning Willem 1 College in ‘S-hertogenbosch. Met mijn opleiding marketing ga ik en een aantal klasgenoten  in april voor 3 weken naar Indonesië om het Indonesisch kledingmerk (RRTM) in Nederland te proberen op te starten. 

Het kledingmerk is van de 28 jarige Wayan  Premanda. Hij woont in een dorpje op lombok met zijn Nederlandse vrouw Ellen en hun zoontje Liam. Wayans droom is om het kledingmerk in Nederland te kunnen gaan verkopen, maar daar is geen genoeg geld voor. Het verschepen is erg duur en het promoten van zijn kleding in Nederland is op afstand er moeilijk. Geld om regelmatig naar Nederland te komen is er niet en in Indonesië moet Wayan hard werken om zijn gezin te kunnen onderhouden. 

In Indonesië loopt het bedrijf goed, maar Wayan wil zijn kledingmerk uitbreiden naar Europa om meer populariteit te creëren voor zijn bedrijf. Mijn projectgroep wil ervoor zorgen dat het in Nederland ook goed gaat lopen. Er moet veel vooraf gebeuren, voordat ik en mijn projectgroep naar Indonesië gaan. U kunt denken aan het verschepen van de kleding, maken van een webshop, een promotievideo maken met onder andere een fotoshoot. 

In Indonesië gaat mijn projectgroep een commercial opnemen voor wayans merk en gaan wij kleding shooten om professionele foto’s te kunnen plaatsen op de website. Daarvoor is een budget nodig.

Onze intentie is om ervoor te zorgen het merk RRTM meer populariteit te creëren in Nederland. En daarvoor hebben wij u hulp nodig!

Als u wilt doneren voor het RRTM streatwearfashion project, zodat wij ons project kunnen starten en ervoor kunnen zorgen dat het Indonesisch kledingmerk van Wayan naar Nederland komt en zinn droom uitkomt, zou dat geweldig zijn! 👟👕👖

Alvast bedankt voor jullie steun!❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 155,00
Doel: € 650,00
23%

Deze actie is gesloten.