Royal Mission School 2023 2024

Royal Mission School 2023 2024 | Geld inzamelen
 
 

 

Mijn naam is Jeremy Spanhaak en ik ben 18 jaar oud. De afgelopen 2 jaar heeft God mijn leven radicaal veranderd waardoor ik op een hele radicale manier tot geloof ben gekomen. Hierdoor heb ik een enorme passie voor Jezus en ga ik met regelmaat de straat op om over Jezus te vertellen. Eigenlijk overal waar ik ben wil ik de liefde van Jezus delen.

Ik geloof dat God mij geroepen heeft om het evangelie te verkondigen. ‘Trek de wereld in, zei Hij tegen hen, en vertel aan de hele schepping het goede nieuws over Mij’ Markus 16:15(-18).

Hier heb je wel een goeie basis voor nodig. Dit wil ik doen door in september van dit jaar de studie van Royal Mission te volgen in Drachten. Deze studie biedt 1 jaar een Bijbelschool waar jij je compleet op de relatie tussen jou en Jezus kunt focussen. Aan het eind van de opleiding ga je ook op zendingsreis.

Hier komen natuurlijk wel kosten bij kijken, 1 schooljaar kost €10.100,-

Hierin zitten de kosten voor 1 jaar kost en inwoning, de opleiding zelf inclusief boeken en de zendelingenreis. Het is een enorm bedrag en ik geloof dat God hierin gaat voorzien.

Zo heb ik meerdere manieren bedacht waarbij ik geld probeer op te halen, bijvoorbeeld door:

o   Werken

o   Crowdfunding

o   Organiseren van een benefiet Worshipavond

Op mijn website www.wakeup-ministries.nl kun je een link vinden naar Royal Mission waar je meer informatie kunt vinden over deze school en zijn missie. Hier vind je ook de link om te kunnen doneren. Ik ben iedereen enorm dankbaar voor iedere donatie, hoe klein of hoe groot het ook is. Alvast enorm bedankt voor je steun! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
114 donaties
€ 8.285,00
Doel: € 10.100,00
82% / 15 dagen te gaan