Rowin 8 jaar en nu al een stamcel transplantatie

Rowin 8 jaar en nu al een stamcel transplantatie | Geld inzamelen
 
 
Help Rowin!

  • . Rowin is geboren met een zeer  zeldzame ziekte chroniche neutropenie. 

 

Wij staan voor Rowin onze zoon. 

 

 ROWIN krijgt in januari een stamcellen transplantatie in leiden wij komen uit Groningen een ander ziekenhuis dichterbij heeft niet de bereidheid/kennis  om deze ingreep uit te voeren 

 

Rowin is nu 8 jaar. 

al vanaf zijn geboorte is rowin ziek. 

 wij als ouders hebben  alles op alles gezet om inkomen te blijven genereren.  Aangezien hij vanaf zijn eerste levens jaar ziek is en  al  meedere dagen /maanden in het ziekenhuis (umcg) heeft gelegen  was  er voor ons geen andere optie als  Altijd maar blijven werken.  Er zijn geen voorzieningen die ervoor zorgen dat je als ouder  zomaar thuis kan blijven. Tijdens de  opnames van je zieke kind.  Hebben het altijd zelf gedaan altijd zelf  hard voor geknokt.

in januari krijgt Rowin de stamcellentransplantatie  (we weten niet hoe dit gaat lopen of hoe lang alles gaat duren)  maar minimaal 8 weken.   We weten wel dit brengt extra  kosten met  zich mee  denk aan parkeerkosten /reiskosten in het  voor onderzoek  die niet worden vergoed door verzekeringen of andere instanties

in het  ergste geval moet er  verlof genomen worden    van het werk  bedrijven willen wel anders maar er is wettelijk niks voor hun geregeld!! ;(  een bijzonder verlof kan voor een aantal week  worden  geregeld (je ontvangt dan op die weken 70% van je inkomen) daarna word het onbetaald verlof. 

We zoeken  nu hulp.  We kunnen het nu niet meer alleen   hulp uit alle hoeken In alle vormen van een (donatie) zijn welkom  Alle kleine beetjes helpen  ons  nu enorm! 

we willen het in alle opzichten goed  doen voor ROWIN hij  gaat het nodig hebben dat wij  positief  blijven op momenten  dat het voor hem  moeilijk wordt. 

Er zijn  vooralsnog Zorgen over :, 

  er moet  benzine geld zijn  om naar leiden toe te gaan in de tijden dat er geen 1 instantie is die dit gaat vergoeden!

Overnachten voor de voor onderzoeken. 

Alle vaste kosten die gewoon doorgaan en je wil blijven betalen je wil gewoon je  boodschappen kunnen blijven doen . 

dit  brengt zoveel zorgen  met zich mee wat we moeilijk kunnen  gebruiken in deze moeilijke tijd.  Een ziek kind kost geld daar weten we inmiddels alles van. 

we kunnen het gewoon  even niet meer alleen! 

We hopen met deze actie te bereiken dat we al onze positieve energie/kracht kunnen gebruiken en geven aan Rowin en ook aan onze andere zoon  van 12 die tevens ook de donor is.

; help ons en Rowin door ervoor te zorgen dat wij er volledig voor hem zijn   door Het verkleinen van onze zorgen.

We houden ook een Facebook pagina bij met wat we met al u donatie. 's kunnen doen en hoe het in de tijd met Rowin gaat 

 

  pagina actie rowin!  Op facebook te vinden. 

Mina Slor
14-01-2020

Het is bijna zover onderzoek in volle gang 

11


Mina Slor
25-10-2019

Wauw al zoveel donaties we worden hier heel blij van!!!! 


150 donaties
€ 3.295,00
Doel: € 4.500,00
73%