Rouwadvertentie Richard de Nijs in Telegraaf

Rouwadvertentie Richard de Nijs in Telegraaf | Geld inzamelen
 
 
Rouwadvertentie Richard de Nijs

Lieve vrienden en vriendinnen van Richard,

 

op 18 November aanstaande zullen we gezamenlijk Richard herdenken tijdens een bijeenkomst in De Duif in Amsterdam. Aansluitend heffen we bij Brasserie Nel aan het Amstelveld het glas om zijn leven te vieren. Wij helpen de familie met de organisatie van deze dag en samen met hen zullen we een heel gedenkwaardige middag organiseren.

 

Richard begaf zich in heel veel verschillende sociale kringen en het lijkt ons mooi om voorafgaand aan die 18de November namens zo veel mogelijk vrienden en vriendinnen van Richard een grote advertentie te plaatsen in De Telegraaf. Gewoon, om de wereld te laten weten dat hij door heel veel mensen enorm gemist wordt. We nemen daarin dan vanzelfsprekend ook zijn ouders, Gabriella, zijn broers en zus mee. Zij vinden dit een heel mooi idee.

 

Onderstaand de tekst:

 

Onze fantastische vriend, love of my life, broer en zoon

 

RICHARD DE  NIJS

 

is er plotseling niet meer. Zo’n schitterende gozer als hij kom je nog maar weinig tegen.

Dag mooie levensgenieter, ondernemer, avonturier en charmante schurk!

We zijn allemaal heel, heel erg verdrietig dat we je zo vroeg al moeten missen.

[ Ondertekend met de voornamen van iedereen die meedoet! ]

Op zaterdag 18 november nemen we in Amsterdam afscheid van Richard. En daarna drinken we een borrel. HerdenkingRichard@gmail.com 

 

De kosten voor deze advertentie willen we gezamenlijk dragen. We vragen daarvoor een vrijwillige bijdrage van iedereen die ook graag zijn naam in de advertentie wil zien terugkomen. We hebben een goed contact bij De Telegraaf en kunnen tegen 20% korting de plaatsing regelen. Een  ¼ pagina kost dan nog € 2.750 en 1/8 pagina circa € 1.600. We gaan natuurlijk voor die ¼ pagina. Met al zijn vrienden en vriendinnen uit zijn rijke sociale netwerk hopen we dat we dit bedrag bijeen kunnen brengen.

Doe je mee? Doneer dan jouw bijdrage voor maandag 13 November aanstaande en vermeld bij deze donatie de voornaam/voornamen die in de advertentie opgenomen moeten worden.

Overigens: voel je alsjeblieft niet financieel voor het blok gezet! Iedere bijdrage, hoe groot of klein ook, is welkom. En als het niet gaat, gaat het niet. Het gaat ons uitsluitend om zo veel mogelijk namen in de advertentie op te nemen, om niemand uit te sluiten en iedereen de kans te geven zijn verdriet en liefde voor Richard te kunnen tonen.

Mochten we meer donaties ontvangen dan de benodigde € 2750,- dan zal het restant als gift worden overgemaakt aan Binianimals.org, het dierenasiel van Binissalem in Mallorca, in de geest van Richard en conform de wens van Richards familie.     Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
97 donaties
€ 4.960,00
Doel: € 2.750,00
180%

Deze actie is gesloten.