ROUTE 27

ROUTE 27 | Geld inzamelen
 
 

Beste mensen,

Zoals de meeste weten is Benna een project gestart om een boek uit te brengen genaamd: “Liegen totdat je gelooft”.

Om impressie van dit boek te krijgen kunnen jullie al via Spotify & Youtube naar zijn Podcast luisteren samen met Promario!


BALANS PODCAST - PROMARIO

https://youtu.be/-u9l3rfSBFk

 

SPOTIFY STUKKEN VAN ZIJN BOEK

https://open.spotify.com/show/5ofi3MYySPiEdUERu0PEeZ?si=37Mo0A91S5im-9QKmxJwdw

 

STREEFBEDRAG

Het streefbedrag is om € 27.000 euro op te halen om via deze manier de ultieme droom waar te maken. Hier gaan we verder op in.

 

STATUS BOEK

Op dit moment zijn er al 50 bestellingen binnen en is het de bedoeling dat dit oploopt naar 100 bestellingen. De helft is tot nu toe behaald en dat is heel POSITIEF!

Bij 100 bestellingen wordt het doorgezet & worden 1.000 boeken besteld. De bestellingen worden doorgezet via China!

Doordat Benna op diverse plekken al mag optreden aan de hand van zijn boek & e-book zijn de meeste mensen hem al online gaan supporten!

 

BACKPACKEN 

Daarnaast gaat Benna door heel Nederland backpacken om via deze manier zijn kennis te ontwikkelen en tegelijkertijd ook zijn netwerken uitbreiden! Het is de bedoeling dat hij overnacht op 27 adressen! Tijdens deze trip zal hij nieuwe mensen ontmoeten en dit vastleggen in een vorm van een podcast & documentaire! Er wordt inhoudelijk over zijn boek besproken en ook volgen er trainingen die hij gaat geven aan de hand van zijn boek. Daarnaast heeft hij zijn eerste proefdruk mee van zijn boek. In die periode mag men het boek lezen en ook een recensie opschrijven. Op deze manier komt het boek ook nog eens terecht door het land en mogen mensen het alvast lezen voordat zij hun gesigneerde versie ontvangen!

Aan de hand van deze belevenis mogen de mensen die hij tegenkomt een mooie bedrag doneren om deze movement te supporten. Op dit moment heeft Benna al meer dan 20 adressen waar hij terecht kan voor een bepaalde periode. Dit zijn allemaal onbekende.

 

JOUW ADRES OPGEVEN BIJ BENNA?

Mocht jij Benna ook tijdens deze trip in het echt willen meemaken neem dan gerust contact met hem op via zijn social media kanalen. Hij is heel erg actief op: Instagram, Tik Tok, Facebook of per mail: bennamensah@outlook.com


E-BOOK

Mocht men de E-book al willen ontvangen dan kunnen zij via deze crowdfunding een mooi bedrag van €17,00,- doneren om het te ontvangen.  

ULTIEME DROOM

Nou zijn jullie natuurlijk benieuwd naar zijn ultieme droom. Dat is natuurlijk waar deze hele belevenis om draait! Gezien hij aan het netwerken is. Is het de bedoeling dat hij uiteindelijk iedereen uit gaat nodigen bij zijn theatershow. Aan de hand van zijn ervaringen tijdens deze trip wilt hij een theatershow aankoppelen zodat men naar hem komt. Hij wilt volle zalen trekken en on tour gaan met zijn show!

Verder schrijft hij onderweg een nieuwe boek die gebaseerd is op zijn ervaringen die hij tijdens deze trip meemaakt. Om dit allemaal waar te maken is er budget nodig!

 

BUDGET

- Voorbereiding theatershow (huren van zaal/locatie)
- Werken aan de script
- Reistijd/kosten
- Theater zaal huren
- Geluidstechnicus inhuren
- Lichttecnicus inhuren
- Coach inhuren exlusief reiskosten
- Benna dient zichzelf te ondehouden (eten/drinken gedurende periode)
- Merchandise
- Evenement organiseren waar de rest wordt beloond
- Onvoorziene/overige kosten (materiaal/decoratie)
- Extra spelers eventueel

 

DE SOCIAL MEDIA KANALEN VAN BENNA

https://linktr.ee/bennamensah

www.bennamensah.com

 

Benna Mensah
08-06-2022

UPDATE BOEK

Op dit moment zijn er al 50 bestellingen binnen en is het de bedoeling dat dit oploopt naar 100 bestellingen. De helft is tot nu toe behaald en dat is heel POSITIEF!

Bij 100 bestellingen wordt het doorgezet & worden 1.000 boeken besteld. De bestellingen worden doorgezet via China!

Doordat Benna op diverse plekken al mag optreden aan de hand van zijn boek & e-book zijn de meeste mensen hem al online gaan supporten! Wil jij ook supporten? Doneer een mooi bedrag vanaf €17,- of meer en dan ontvang je per direct een E-book!117 donaties
€ 2.521,00
Doel: € 27.000,00
9% / 92 dagen te gaan