Rotterdam kwart marathon

Rotterdam kwart marathon | Geld inzamelen
 
 
Kwart marathon t.b.v stichting Football Makes It Happen

Na het succes van vorig jaar, waarin ik mede door de vele gulle sponsors meer dan €1000,00 heb opgehaald voor het prinses maxima centrum, loop ik komend jaar op 7 april de 1/4 marathon van Rotterdam voor de stichting Football makes it Happen.

Omdat voor mij Rotterdam en voetbal onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn leek mij dit een perfecte mogelijkheid om voor deze prachtige stichting een steentje bij te dragen. Zelf ben ik vader van twee gezonde zoons maar ik ben me er zeker van bewust dat dat niet voor iedere ouder vanzelfsprekend is. Voor de kinderen en ouders die alle financiele hulp goed kunnen gebruiken om hun situatie enigzins te verbeteren of dragelijker te maken draag ik graag mijn steentje bij voor FMIH. Ook jij kunt daarbij helpen door een donatie te doen, iedere euro is meer dan welkom en zal goed worden besteed. Meer weten over FMIH, kijk op www.footballmakesithappen.nl. 

FMIH zet zich in voor kinderen met een lichamelijke- en/of geestelijke beperking of ernstige ziekte. Zij zetten zich in voor deze mensen om hen een beter leven te kunnen bezorgen. Meer op www.footballmakesithappen.nl.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
30 donaties
€ 844,00
Doel: € 500,00
168%

Deze actie is gesloten.