Rotterdam hoofdstad van Nederland

Rotterdam hoofdstad van Nederland | Geld inzamelen
 
 
Laten we Rotterdam hoofdstad van Nederland maken. Op naar 40.000 handtekeningen

Laten we Rotterdam hoofdstad van Nederland maken. Op naar 40.000 handtekeningen en 40.000 euro. Help mee, doneer en teken de petitie. Wij zullen de petitie aanbieden aan de Tweede Kamer der Staten-Generaal wanneer er 40.000 online steunbetuigingen zijn opgehaald. Wij willen door het aanbieden van deze petitie het onderwerp op de politieke agenda krijgen. Teken nu op www.hoofdstadrotterdam.nl en help mee om Rotterdam hoofdstad van Nederland te maken.

Rotterdam vertegenwoordigt het Nederland van de toekomst. Rotterdam is modern, innovatief en de grootste haven van Europa. Rotterdam heeft de ruimte om verder te groeien en Rotterdam wordt in de internationale pers aangeprezen als beste stad van Europa.

Lees hier wat de pers over ons schrijft

Wij zullen het geld gebruiken voor de oprichtingskosten van de stichting/vereniging, juridische kosten websitekosten, onkostenvergoeding team, reiskosten team, het voeren van online campagnes en inkopen van advertenties, het inkopen van promotiemateriaal zoals mokken, t-shirts en vlaggetjes, huisvestingskosten en eventuele advieskosten, lobbykosten en andere onvoorziene kosten.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

14 donaties
€ 260,00
Doel: € 2.000,00
13%

Deze actie is gesloten.