RoParun de strijd tegen kanker

RoParun de strijd tegen kanker | Geld inzamelen
 
 
Stichting Roparun steunt de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Hallo ik ben Timo, 18 jaar en zeer actief in het dagelijks leven.
Buiten mijn studie Sport & Bewegen op het ROC Tilburg ben ik ook actief op de voetbalvelden van W.V.V.’67 Woensdrecht.

Maar mijn levensstijl is helaas niet voor iedereen weg gelegd, ook al zouden zij dit wel willen. Dit zijn de mensen die bezig zijn met de grootste uitdaging uit hun leven:

DE STRIJD TEGEN KANKER

Dit jaar maak ik deel uit van het team DB Schenker wat mee doet aan de Roparun 2018. De roparun is een estafette loop van Parijs naar Rotterdam, waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel:

Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn.

Help met een kleine bijdrage mee aan de strijd tegen kanker!

Uw bijdrage helpt om leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het levenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

13 donaties
€ 200,00
Doel: € 1.000,00
20%

Deze actie is gesloten.