Roos gaat naar Lesbos

Roos gaat naar Lesbos | Geld inzamelen
 
 
Help vluchtelingen op Lesbos die Roos gaat helpen!

Op 8 oktober vertrek ik voor 2 weken naar Lesbos. Daar ga ik met Movement on the Ground vluchtelingen helpen die op dit moment worden opgevangen in het kamp Kara Tepe.

In Kara Tepe zal ik de vluchtelingen helpen door middel van bijvoorbeeld het uitdelen van maaltijden of het organiseren van dagelijkse activiteiten voor de kinderen die in Kara Tepe wonen. Op deze manier wil ik bijdragen aan het helpen van deze mensen die vaak al lang op Lesbos verblijven en nog geen zicht hebben op wat er met ze gaat gebeuren.

Als je de inwoners van Kara Tepe wilt helpen kan dat natuurlijk! Kort voor mijn vertrek stem ik met Movement on the Ground af of er bepaalde spullen nodig zijn (zoals kleurboeken) of dat het geld beter besteed wordt wanneer ik het overmaak naar de stichting. Dat weet ik nu nog niet waardoor ik nog niet zeker kan zeggen hoe het geld besteed gaat worden, wat ik wel kan zeggen is dat het geld besteed zal worden aan de mensen in Kara Tepe!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 800,00

Deze actie is gesloten.