Romany goes USA

Romany goes USA | Geld inzamelen
 
 
CMW goes USA

Notes

 

 

 

 


Heyhey,


Mijn naam is Romany Reeuwijk, ik ben 18 jaar oud en dans al sinds mijn 4e jaar, dansen is vvanaf kleins af aan al mijn passie. Ik dans al ongeveer 5 jaar bij Carlton Marks-walden. Sinds zijn dansschool geopend is dans ik daar ook al. De dansschool heet CMW STUDIO in Eindhoven. Mijn droom is al sinds dat ik begon met dansen bij Carlton om een keer naar Amerika tegaan.

Dit jaar is het ons gelukt om een kwalificatie te mogen bematigen bij Hip Hop International met The CMW family en met nog 2 andere teams van CMW Studio (The Fire en The SlayerZz), voor het Wereldkampioenschap in Phoenix (Arizona). Hier doen de beste groepen van de wereld aan mee. Bekende internationale artiesten zoals: Usher, Justin Bieber, Missy Elliot, Jennifer Lopez, Jason Derulo, Ne-Yo, Omarion etc. zullen hier aanwezig zijn om natuurlijk te genieten maar ook om eventuele dansers uit te kiezen voor de wereld.

Sinds ik bij Carlton dans heb ik al veel van mijn dromen waar kunnen maken: Nederlandse, Europese en Wereldkampioenschappen, Holland’s Got Talent en verschillende grote wedstrijden. 

● Teams:CMW Studio heeft 5 teams in de dansschool:The KingZz Jr. (Junior Division) The SlayerZz (Varsity Division) The Fire (Varsity Division) The JuniorZz (Adult Division) The CMW Family (Mega Crew Division) 3 van de 5 teams hebben zich gekwalificeerd voor het WK in Phoenix.

Dit jaar hebben wij dus de kans gekregen om naar Amerika te gaan met 3 teams om onderanderen Nederland te vertegenwoordigen. We willen hier natuurlijk het liefst met z'n alle naartoe, dat zou alleen kunnen met hulp van anderen! 

Zouden jullie mij allemaal een handje willen helpen om dichter bij mijn droom te komen? Jullie zouden mij hier allemaal erg mee helpen ! Jullie kunnen allemaal een bedrag doneren om mij een handje te helpen, het maakt niet uit wat voor een bedrag ! Elk bedrag is al een stapje dichter bij mijn droom, die ik graag samen met mijn team zou willen waarmaken 🙌🏽

Iedereen alvast bedankt voor alle hulp en lieve steun en het geloven in mij & mijn team 💜  

Groetjess Romany Reeuwijk ! 
Op naar Amerika 🙃✈️💃🏽Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

41 donaties
€ 1.635,00
Doel: € 4.000,00
40%

Deze actie is gesloten.