rolstoelbus voor ons

rolstoelbus voor ons | Geld inzamelen
 
 
help ons aan een 2e hands rolstoelbus

rolstoelbus voor ons

Ik ben Enny 58 jaar oud en heb in 1994 de diagnose multiple sclerose gekregen, en ben al 4 jaar volledig afhankelijk van een rolstoel.Ook mijn vriend Willy is afhankelijk van zijn rolstoel en scootmobiel als wij ergens heen gaan, hij kan in huis nog wel korte stukken lopen.

Sinds 4 jaar heb ik een relatie met Willy 57 jaar, hij heeft 3 mislukte rugoperatie's achter de rug en heeft daardoor fbss (failed back surgery syndroom)ook is hij aan zijn hart geopereerd en heeft hij diabetes type2.

Wij zijn een crowdfundactie voor de aanschaf voor een rolstoelbus begonnen omdat wij ons SOCIALE LEVEN en VRIJHEID weer terug willen,  en de valys taxi is geen optie omdat onze hond dan niet mee mag, omdat het geen hulphond is.

Familie en vrienden hebben we niet waar we geld aan kunnen vragen.

Wij hebben €6000 nodig voor een 2e hands bus, zelf proberen we ook te sparen maar dat Schiet niet op met een WAO uitkering vandaar dat wij u hulp vragen om te doneren .

Hartelijk bedankt ,

Enny & Willy

 

Enny Willy Mikuska Buning
28-05-2019

Wij Willy en Enny willen een ieder die gedoneerd heeft heel hartelijk bedanken, met het gedoneerde geld was het helaas niet mogelijk om een rolstoelbus aan te schaffen,maar met de inruil van onze oude auto , en het geld dat we zelf gespaard hadden en het vakantiegeld hebben wij een tweedehands renault kangoo bedrijfswagen kunnen kopen die we aan het inrichten zijn voor rolstoelvervoer, ik kan zelf de transfer naar de bijrijdersstoel nog maken, en zo kunnen we toch nog samen met onze hond er op uit.

Iedereen bedankt voor de donaties

Enny & Willy


24 donaties
€ 575,00
Doel: € 6.000,00
9%

Deze actie is gesloten.