Rolstoelbus voor Odette | Geld inzamelen
 
 

Rolstoelbus voor Odette

Mijn lieve zus Odette heeft geld nodig voor een rolstoelbus om vervoerd te kunnen worden.

Odette is een vrouw van 47 jaar en is lichamelijk gehandicapt. Vroeger kon ze nog aardig wat stukjes lopen en kon ze zelf autorijden, maar inmiddels is ze gebonden aan een elektrische rolstoel. 

Om leuke gezamenlijke activiteiten te kunnen doen heeft Odette een rolstoelbus nodig. De bus die Odette had was helemaal op. Er moest een nieuwe komen. Met al haar spaargeld en met een beetje hulp van de familie heeft ze 6 weken geleden een nieuwe tweedehands bus gekocht. We hebben er een tijd mee proef gereden, de auto grondig nagekeken en alles deed het prima. We zijn er 110 km mee naar huis gereden vanaf de autohandelaar en we waren helemaal gelukkig. De volgende dag wilden we de bus aan onze ouders laten zien en de bus deed niets meer. ANWB erbij, conclusie: 2 nieuwe accu’s, 2 nieuwe banden en een nieuwe multiriem voor een bedrag van 800 euro. Nog geen week later gingen wij op pad en de bus ging niet meer terug in de versnelling. We hielden ons hart vast, wat zou er nu weer zijn? ANWB erbij, conclusie: koppelingsplaat kapot en weer 1000 euro verder. We wilden de bus gaan ophalen en toen kregen we een dramatisch telefoontje van de garage dat ook de pomp die alles aandrijft ook stuk was en waarschijnlijk nog veel meer. De grond gleed onder onze voeten vandaan. Wat voelden wij ons belazerd door die autohandelaar, die overigens alleen maar zei dat toen hij hem aan ons verkocht alles het prima deed,  dus hij kon er niets aan doen en zeker ook geen garantie. Het was dachten wij een alleraardigste verkoper, die ons er dus uiteindelijk met open ogen heeft in laten tuinen. De bus is dus niet te repareren en al het geld is nu op. Vandaar dat we nu deze stap zetten om aan jullie te vragen mee te betalen voor een andere bus.

als Odette het geld bij elkaar krijgt is ze jullie eeuwig dankbaar en kunnen we weer gezellige familie en vrienden dingetjes gaan doen. Odette heeft al genoeg meegemaakt in haar leventje, dus ik hoop echt dat dit gaat lukken.

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

62 donaties
€ 2.948,00
Doel: € 14.000,00
21%