Rolstoelbus voor Melania

Rolstoelbus voor Melania | Geld inzamelen
 
 
Help mij m'n wereld te vergroten, door de aanschaf van een rolstoelbus

Hoi allemaal,
 
Ik ben Melania en ik ben 25 jaar. Sinds mijn geboorte heb ik een ernstige lichamelijke beperking en een sterk verminderd ruimtelijk inzicht, waardoor ik noodgedwongen gebruik moet maken van een elektrische rolstoel en altijd afhankelijk ben van anderen als ik op stap wil gaan. Helaas is onze aangepaste bus nu aan vervanging toe en ben ik op dit moment aan huis gekluisterd omdat ik niet zelfstandig kan reizen.

Onze huidige bus is op m'n 18e door de gemeente Purmerend ingenomen, omdat ik volgens hen in staat was om vanaf dat moment zelfstandig te reizen. Ondanks dat meerdere professionals hebben aangegeven dat dit voor mij onmogelijk is (wat voor mij enorm beperkt in m'n dageijks leven), moest mijn moeder de bus afstaan. Wel heeft de gemeente de mogelijkheid gegeven om deze bus te kopen voor €750 euro wat ze ook heeft gedaan, omdat ze geen andere oplossing zag.

Onze bus is op dit moment al 20 jaar oud en te gevaarlijk om nog mee de weg op te gaan. De bus gaat steeds meer gebreken vertonen en de kosten zijn inmiddels opgelopen tot duizenden euro's aan reparaties per jaar. Mijn moeder is alleenstaand en wij hebben daardoor niet de financiële middelen om de bus te vervangen.

Willen jullie mij helpen om mijn wereld groter te maken? Ik zal jullie voor altijd dankbaar zijn en alle beetjes helpen. Ik hoef geen gloednieuwe bus maar een veilige, goede bus zou meer dan welkom zijn.

Lieve groetjes,
 
Melania

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 165,00
Doel: € 20.000,00
0%