Rolstoelbus voor mathijs gemeente doet niks

Rolstoelbus voor mathijs gemeente doet niks | Geld inzamelen
 
 
Help Mathijs aan zijn rolstoelbus

Hallo allemaal

 

Mathijs is een jongen van 4. Hij kan niet lopen, zitten, staan en praten. 

In het ziekenhuis kunnen ze helaas tot nu toe nog niet vinden waarom Mathijs dit allemaal niet kan. Ze hebben het een naam gegeven cerebrale parese. We gaan nog altijd door met onderzoeken en dus veel op en neer naar het ziekenhuis.

Om Mathijs te kunnen blijven vervoeren krijgt Mathijs een handbewogen en een elektrische rolstoel de elektrische rolstoel willen ze gaan oefenen op school de therapeutische peutergroep treant om te leren deze zelf te bedienen voor meer vrijheid.

Maar Mathijs heeft meer hulpmiddelen die elke keer mee moeten zoals een douche/ wc stoel deze moet mee omdat we anders de keuze hebben Mathijs in de luier alles te laten doen of toch op elke plek en overal naar de wc te kunnen. en een aangepast loophulp waar hij flink mee oefent. En een spraakcomputer hier kan Mathijs steeds meer mee vertellen wat hij wil.

Ook willen we Mathijs heel graag net als zijn grote broer een zo normaal mogelijk leven geven. 

Dus ook op vakantie, naar school, naar familie en dagjes uit. 

Hierdoor zijn we gebonden aan een rolstoelbus maar deze moet zelf aangeschaft worden. Alleen de aanpassing word vergoed maar dan mag de bus niet ouder zijn dan 3 jaar.

Ook hebben we al een stichting opgericht om zo ook geld te genereren die is ook op Facebook te vinden de naam daarvan is stichting hulpbehoevend kind. Het geld gaat dan ook eerst naar de stichting tot we het gewenste bedrag hebben om een bus te kunnen realiseren. Hier mag u ook rechtstreeks op doneren nl71ingb0008088833 te name van stichting hulpbehoevend kind. We zijn ook op Facebook te vinden. En op www.hulpbehoevendkind.nl.

We hopen op hulp van jullie allemaal door te doneren en te delen. Dit zouden we heel erg op prijs stellen. Elke euro is er 1 en alle kleine beetjes helpen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
36 donaties
€ 680,00

Deze actie is gesloten.