Rolstoelbus voor Lenthe en haar gezin

Rolstoelbus voor Lenthe en haar gezin | Geld inzamelen
 
 
Wie helpt Lenthe en gezin aan een rolstoelbus?

Hallo allemaal

Hier onder het verhaal van Lenthe en waarom ze een rolstoelbus nodig is.
Wie wat wil doneren om al hulp te bieden dat kan op het rekeningnummer die vermeld staat op de site.
Delen en liken is lief.

Lenthe wordt na een normale zwangerschap op 29 april 2009 geboren. Na wat “opstartproblemen” wordt het in ziekenhuis al snel duidelijk dat Lenthe behoorlijk “anders” is.

Lenthe is namelijk geboren met verschillende syndromale afwijkingen, waardoor ze ernstig lichamelijk en geestelijk gehandicapt is.

De eerste jaren zijn enorm zwaar en reizen we van ziekenhuis naar ziekenhuis. Al met al verblijven we ongeveer een jaar van haar eerste vijf levensjaren in ziekenhuizen!

In 2011 krijgen we nog een klap te verwerken als blijkt dat bij Petra(mama) de chronische ziekte MS geconstateerd wordt. Het leven was voor ons al niet gemakkelijk, maar deze diagnose maakte het allemaal nog wat moeilijker. Gelukkig is de MS redelijk stabiel en kan de focus volledig op de zorg en welzijn van Lenthe liggen.

Zogezegd is Lenthe meervoudig gehandicapt, ze kan niets zelf en is 100% afhankelijk van andere mensen.

Ze heeft onder andere ernstige scoliose, partiele balkenagensie, heupdysplasie aan beide zijden en is ze motorisch geretardeerd.
Ze hoort en ziet wel, maar of er wat aan komt is niet duidelijk. We kunnen ook niet met haar communiceren, wat alles nog wat moeilijker maakt.

Ondanks uitvoerige DNA-onderzoeken is er geen syndroom of oorzaak aan te wijzen voor al haar aandoeningen.

Inmiddels gaat het goed met Lenthe en zijn de ongeplande ziekenhuisverblijven al een tijdje achter ons, maar wat de toekomst ons zal brengen is zeer onduidelijk.

Er zit een boeiende tijd aan te komen, Lenthe wordt namelijk groter en zwaarder. Het in en uit de autostoel tillen wordt steeds lastiger en om haar naar al haar afspraken te kunnen blijven vervoeren,zijn we binnenkort echt aangewezen op een rolstoelbus. Zo'n rolstoelbus is helaas erg kostbaar en wordt nergens vergoed. Wat extra financiële hulp is dan ook meer dan welkom.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
23 donaties
€ 548,00
Doel: € 10.000,00
5%

Deze actie is gesloten.