ROLSTOELBUS VOOR JASON | Geld inzamelen
 
 

ROLSTOELBUS VOOR JASON

Jason heeft een speciale bus nodig om vervoerd te kunnen worden

Jason is een jongetje van 2,5 jaar die altijd vrolijk, lief en tevreden is. Hij is een grote fan van Woezel en Pip, houdt van kietelspelletjes en vind het geweldig als er liedjes voor hem worden gezongen. Dat klinkt als een droomstart. Maar niet alles is wat het lijkt. Jason heeft namelijk een zeldzame genetische afwijking: DHX30. Wereldwijd zijn er slechts 30 andere kinderen gediagnosticeerd met deze afwijking.

 

Hij heeft ernstig ontwikkelingsachterstand oftewel psychomotore retardatie. Dit uit zich in onder andere in een lage spierspanning en verstandelijke beperking in zowel spraak als motoriek. Hierdoor kan hij niet staan, lopen, kruipen en zelfstandig zitten. Hij kan geen woordje zeggen of iets aanwijzen als hij wat nodig heeft. Dagelijks moet hij ondersteund worden met eten en drinken omdat hij niets zelf naar zijn mond kan brengen. Het is onduidelijk of hij dit ooit wel zal kunnen. Jason kan niet voor zich zelf zorgen hij is afhankelijk van ons en andere mensen om zich heen.

 

Doordat Jason niet zelfstandig kan zitten, staan en lopen, zit hij in een speciale wandelwagen met een borst- en heupfixatie. Het tillen en vervoeren van Jason is voor ons als ouders fysiek erg zwaar, en dat terwijl hij alleen nog maar groter en zwaarder wordt.

 

Op dit moment moet hij telkens de auto in en uit getild worden, maar in de toekomst is dat vanwege zijn gewicht onmogelijk. Daarom is een rolstoelbus nodig die wij niet kunnen betalen zonder jullie hulp.

 

Een gedeelte van de kosten voor een rolstoelbus zoals inbouwen van en onderhoud aan de laadklep, kan worden vergoed via de gemeentelijke regeling. Echter zijn daar bepaalde voorwaarden aan verbonden. Zo mag de bus niet ouder zijn dan 3 jaar. Dat betekent dat wij daarom ongeveer 25.000 euro nodig hebben om alleen de bus te kunnen kopen. Een bedrag dat wij helaas niet zomaar even hebben.

 

Daarnaast zijn we nog steeds op zoek naar een andere woning waar een gelijkvloerse aanbouw kan komen met speciale voorzieningen voor Jason. Dit is nodig zodat wij hem niet meer de trap op en af hoeven te tillen. Het spaargeld dat wij nu hebben is hier straks hard voor nodig.

 

Daarom hebben wij jullie hulp nodig! Hopelijk kunnen jullie ons financieel ondersteunen voor de rolstoelbus voor Jason. Elke euro helpt, net als het delen van ons verhaal op social media of met vrienden.

Als je €50 of meer doneert, krijg je een persoonlijk bedankje van Jason. 

 

Wij zijn je ontzettend dankbaar!

 

Groetjes,

 
Jason, 

Enrico & Kim (papa en mama van Jason)

Voor meer informatie over Jason kijk op: www.ditisjason.nl

Als je meer dan €50 hebt gedoneerd en het bedankje van Jason wil ontvangen, wil je dan van je laten horen via het contactformulier op onze website? Dan zorgen we dat het bij je terecht komt!

__________________________________

πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™

P.S DE 25.000 EURO IS NIET HET DAADWERKELIJKE BEDRAG OMDAT WIJ 6% PLATFORM KOSTEN BETALEN EN TRANSACTIE KOSTEN BETALEN PER DONATIE. HET DAADWERKELIJKE BEDRAG IS 23.000 EURO SCHOON. 

DONEREN KAN NOG STEEDS TOT EIND JUNI.

πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™

Kim De winkel
18-05-2020

 

Samen met elkaar is het gelukt

Dankzij elke donatie die is gedaan hebben wij de 25.000 euro behaald voor een rolstoel bus voor Jason.

Wij zijn iedereen heel erg dankbaar!!!!!!!!!!!!!!! 

Liefs,

Jason, Kim en Enrico

 

 

Doneren kan nog steeds tot 1 juni de 25.000 euro is niet het daadwerkelijke bedrag omdat wij 6% platform kosten betalen en per donatie transactie kosten betalen. 23.000 euro is nu schoon het bedrag. 

  


Kim De winkel
27-04-2020

80% behaald, mede dankzij hulp aantal BN'ers

Op het moment van schrijven staat de teller op meer dan €20.000 euro oftewel 80% van ons streefbedrag! Wat zijn we hier enorm blij mee! Heel erg bedankt allemaal!

 

Een aantal recente donaties zijn gedaan door bekende Nederlanders. Zo hebben Jim Bakkum, Winston Gerschtanowitz, Viktor Brand, Don Diablo, Selma van Dijk, Froukje de Both, Bram Boender, Andy van de Meijde, Steven Kazan en Erica van de meilandjes ons dichterbij ons streefbedrag geholpen. Duizend maal dank hiervoor, we waarderen het enorm.

 


Kim De winkel
07-03-2020

50% behaald + veel hulp van anderen

 

Zojuist hebben we de grens van 50% gepasseerd, wat zijn we hier super, super blij mee! Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor alle donaties, deelacties en hulp! Zonder jullie zouden we dit nooit kunnen bereiken!

 

Bij deze willen wij even een paar bedrijven extra bedanken. Dat zijn de Gelderlander, Chest Hyster Yale Nederland BV Nijmegen, De Harmonie Laag-Soeren, het Carnavalstoernooi van jeu de boule Animo, Brandweer Opleiding en Training Centrum uit Woensdrecht, Brandweer Dieren, Aalsmeerse Bloemenhal Dieren, OED. BV, Rijneveld, Gastouderopvang Mama Mootje, Perfetto en Kattenpension Wenting. Daarnaast blijven ook al jullie persoonlijke donaties, hoe klein of groot, niet onopgemerkt!

 

Jason heeft een persoonlijk bedankje gemaakt voor iedereen die €50 of meer gedoneerd. Zou je alsjeblieft contact met ons willen opnemen via dit contactformulier als je deze nog niet hebt ontvangen? Dan zorgen wij dat deze binnenkort wordt verstuurd via de post! 


Kim De winkel
28-02-2020

25% behaald + Hulp van de Harmonie Laag-Soeren

Allereerst willen wij graag iedereen ontzettend bedanken voor jullie donaties, deelacties en reacties! Wij zijn hier echt ontzettend blij mee! Dankzij jullie hulp hebben we een prachtige start gemaakt, maar kunnen alle hulp nog gebruiken.

 

We kregen net te horen dat het personeel van restaurant De Harmonie Laag-Soeren de ontvangen fooi op vrijdag 28 februari, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart aan Jason zal doneren.  Hier zijn we dus ontzettend blij mee, bedankt!


Kim De winkel
25-02-2020

Dierense Brandweer steunt doneeractie Jason

 

Vandaag kwam de Dierense brandweer Jason thuis verrassen. Vier brandweerwagens waaronder een hoogwerker stonden bij ons voor de stoep. Deze actie heeft zelfs het nieuws gehaald! Zo wijdde 112Vandaag een artikel hier aan en ook Gelrenieuws plaatste dit op hun website.  MELVINCFOTOGRAFIE was aanwezig om alles op camera vast te leggen. De foto's zijn nu op onze social media te zien. Iedereen heel erg bedankt die hier aan mee heeft geholpen!  


 

Laat een reactie achter

727 donaties
€ 25.435,00
Doel: € 25.000,00
101%