Rolstoel Pendel voor meer zelfstandigheid

Rolstoel Pendel voor meer zelfstandigheid | Geld inzamelen
 
 
Zelfstandig, maar toch elke keer moeten vragen om vervoer, Ik wil zelf meer kunnen doen.

Ik heb EDS en ben daardoor rolstoel gebonden. Ik moet rondkomen met een bijstandsuitkering en daardoor heb ik geen ruimte om te sparen. Hierdoor ben ik volledig afhankelijk van vrienden en familie (die niet allemaal in de buurt wonen), om ergens te komen. Zelf kan ik eigenlijk alleen maar in mijn eigen stad overal heen en weer gaan en om bijvoorbeeld naar mijn ouders te gaan moet ik al vervoer regelen, dus een verrassingsbezoek is niet mogelijk. Nu kwam ik via een vriend op een vervoersmiddel die ik hieronder laat zien (Foto gebruikt van www.rolstoelpendel.nl ).

Een rolstoel pendel kan je verlagen en via de achterzijde met de rolstoel op rijden. De rolstoel kan je dan zelf vastzetten en kan je weg rijden, zonder dat dit veel moeite kost. Ik heb nu een handbike, maar deze kan ik niet meer gebruiken aangezien mijn schouders constant uit de kom schieten als ik deze gebruik. Een pendel is een electrische scooter waarbij je je schouders niet zo veel hoeft te gebruiken als bij een handbike (grote arm bewegingen tegenover minimale pols bewegingen).

Deze zijn nieuw tussen de 11.000 en 12.000 euro, maar met mijn budget is dat onmogelijk om zelf te betalen. Ik heb al een aantal sponsoren, maar het is nog lang niet voldoende.

Nu is mijn vraag of mensen mij zouden willen helpen met een donatie. Dit zal mij enorm helpen in mijn zelfstandigheid en in mijn gaan en staan.

Vriendelijke groet en bedankt voor het lezen van dit bericht,
Nate SnoekEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
36 donaties
€ 825,00
Doel: € 12.000,00
6%

Deze actie is gesloten.