Roemenië

Roemenië | Geld inzamelen
 
 
In Roemenie heerst veel armoede. Wij rijden naar ze toe met uw hulp om te helpen

Fijn dat je de tijd neemt om ons stuk te lezen.

Het bedrag is verlaagd, omdat we ook via andere wegen donaties hebben ontvangen.

Mensen hebben het niet makkelijk in Roemenië en een groot deel woont onder embarmelijke omstandigheden. Dit greep Liselotte en mij zo aan dat wij besloten hebben actie te ondernemen. 

We hebben al spullen en dozen om die kant op te gaan, maar nog lang niet genoeg. Denk daarbij aan speelgoed, babyspullen, kleren, kleurboeken etc.

Ook hebben wij contact met stichtingnetwerkroemenie om ons te begeleiden in Roemenië. Zij zoeken op dit moment een dorp die de meeste aandacht nodig heeft. Dat zal in de buurt zijn van Sighisoara. We kunnen jammer genoeg niet zelf alle kosten betalen. De aanhanger/vervoer + persoonlijke hygiene spullen + buitenspeelgoed etc (1690,- euro), geld voor benzine (362,34 euro), 5 overnachtingen 2 personen (340,- euro). Koste wat kost willen wij dit mogelijk maken, maar ons budget is beperkt. En de enige mogelijkheden om te gaan zijn voor ons week 30/31 in 2018.  Vandaar deze oproep aan u, zodat we het samen kunnen doen ;). 

Met elke euro extra zijn wij blij. Uiteraard komen wij terug met foto's, blogs en een film.

Wij hopen dat u in ons gelooft en ons kan helpen om naar Roemenië te gaan.

Alvast bedankt voor uw tijd en moeite.

Vriendelijke groet,

Liselotte Haitsma
Sven Doensen

Sven Doensen
23-07-2018

Er zijn nieuwe updates geplaatst in de reacties onder deze pagina. Ook kun je ons volgen via de facebook pagina van Sven Doensen. 


24 donaties
€ 1.266,00
Doel: € 1.973,00
64%

Deze actie is gesloten.