Roemenië reis

Roemenië reis | Geld inzamelen
 
 
Juni 2019, vrijwilligerswerk Roemenië

 Dag allemaal,

Ik ben Lusanne Verschuur, 19 jaar oud.

Komend jaar wil ik ontzettend graag weer een toffe reis gaan maken naar Roemenië om daar de Roma bevolking te gaan helpen.

Deze reis wil ik samen met een vriendin gaan maken in Juni 2019.

In Roemenië wil ik Gods liefde laten zien aan de mensen daar door middel van het werk wat ik daar wil gaan verrichten. 

Deze reis ga ik niet zomaar doen, als sinds klein kind was het mijn droom om naar het buitenland te mogen om daar de armere bevolking te mogen helpen, ik wil ze liefde geven, met ze praten, lachen en plezier maken en ontzettend graag helpen met de kleinste maar ook de grote dingen.

Mee helpen aan goede huizen bouwen voor deze gezinnen, scholen voor de kinderen, vertellen over Gods liefde en leuke middagen voor de kinderen organiseren. 

2 jaar geleden heb ik voor het eerst mijn droom waar kunnen maken, toen ben ik voor de eerste keer naar Roemenië geweest samen met een groep van mijn kerk Mozaiek0318. Dit was een super waardevolle tijd, mooie en heftige dingen mee gemaakt, maar wat was het gaaf om mijn handen uit te mogen steken voor deze mensen, hun waardering te mogen zien, een lach op de gezichten de mensen als je voor hen bezig was. Niks is mooier dan mensen te mogen helpen, liefde te mogen uitdelen en te mogen ontvangen.

Daarom zou ik dit samen met een vriendin heel graag nog een keer willen doen.

Om deze reis waar te kunnen maken heb ik wel sponsors nodig, dit om de bevolking daar op verschillende wijze te kunnen helpen (bouwen van huizen/scholen, kinderwerk en activiteiten)  en mijn reis/onderkomen te financiëren. 

Zouden jullie mij hierbij kunnen helpen?

Via deze link kunt u mij sponsoren voor een bedrag naar keuze, alles beetjes helpen mij al! Dit zal super tof zijn!

Alvast Hartstikke bedankt voor jullie hulp!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 317,00
Doel: € 500,00
63%

Deze actie is gesloten.