Roda '71 D1 2 daags tournooi Lubeck Duitsland 2019

Roda '71 D1 2 daags tournooi Lubeck Duitsland 2019 | Geld inzamelen
 
 
Roda '71 D1 2 daags tournooi Lubeck Duitsland 2019

Twee jaar geleden is dit leuke vrienden en vriendinnenteam ontstaan. De kinderen zijn inmiddels 11 en 12 jaar oud en vormen met z'n allen Roda'71 D1.

Het einde van het seizoen nadert en daarom willen wij dit topteam een waardig afsluitkado geven. Temeer ook omdat het team na dit seizoen uit elkaar valt, in verband met de leeftijden en het afscheiden op deze leeftijd naar jongens en meisjesteams.

Zij hebben nog nooit aan een buitenlands toernooi deelgenomen en wij willen via deze actie proberen mogelijk te maken dat dit de kinderen aangeboden kan worden. Zonder dat financiën hierin een spelbreker zijn.
Het betreft een zeer groot toernooi met 100'en teams in Lübeck(Duitsland) met een dermate hoog niveau, welke zij in Nederland niet vaak zullen ervaren. Een super mooie en kleurrijke ervaring voor de kids en ook om verder op handbalgebied bij te leren.

Helaas is de club momenteel niet kapitaalkrachtig genoeg om dit te bekostigen en zijn de kosten dermate hoog dat de kosten niet alleen door de ouders kunnen worden gedekt.

Wij hopen dat jullie zouden willen bijdragen aan de droom van de kinderen en uiteraard zal het volledige bedrag ten goede komen aan het team voor het toernooi. Het wordt ook zeer op prijs gesteld als deze crowdfunding zoveel door jullie via social media gedeeld wordt. 

Wij proberen te trachten elke donateur een bijzondere dank te geven op een speciale wijze die achteraf bekend gemaakt wordt.

Wij moeten vanwege de inschrijving bij het tournooi en ook om inzicht in de financien te hebben of we wel of niet kunnen gaan, de crowdfunding begin April te sluiten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

37 donaties
€ 855,00
Doel: € 2.000,00
42%

Deze actie is gesloten.