Robot katten voor woonzorgcentrum Elisabeth Breda

Robot katten voor woonzorgcentrum Elisabeth Breda | Geld inzamelen
 
 
Inzamelactie voor interactieve robotkatten voor de afdelingen dementie.

Dieren hebben een positieve uitwerking op mensen met dementie. Door dementie kunnen de hersenen informatie niet meer goed verwerken. Bij sommige mensen verloopt de achteruitgang heel snel. Anderen kunnen nog jarenlang een redelijk gewoon leven leiden.

Op woonzorgcentrum Elisabeth wonen op drie afdelingen mensen met een vorm van dementie. Afdeling Wintmolen is een van deze afdelingen. De mensen die op deze afdeling wonen hebben dementie in een dusdanige vorm dat ze niet meer zelfstandig kunnen leven. De psychologische en sociale problemen waar zij mee te maken hebben vraagt om een belangrijke en specifieke aanpak. Zo kunnen we hen zo goed mogelijk ondersteunen en bijstaan.

Voor veel bewoners van Wintmolen hebben muziek en dieren een positieve uitwerking op het welbevinden. Dieren geven een gevoel van geborgenheid, iets om voor te zorgen en iets om liefde aan te geven. Hier gaan we de komende maand geld voor ophalen zodat we zoveel mogelijk robot katten kunnen aanschaffen voor woonzorgcentrum Elisabeth!

Marie-Louise Colin is een gepassioneerde marathonloopster EN werkzaam bij woonzorgcentrum Elisabeth! Tijdens onze gezamenlijke duurlopen verteld ze regelmatig over haar werkzaamheden en waar ze allemaal tegenaan lopen in deze lastige COVID-19 periode! Hier is het idee ontstaan om iets leuks te doen voor de bewoners op de afdeling waar Marie-Louise werkt.

Kortom we zouden het geweldig vinden als je een kleine donatie kunt/wilt doen als deelnemer aan de Run2Day Breda Holiday Series, maar ook als je niet deelneemt dan is elke donatie van harte welkom!

Bedankt voor uw donatie, fijne feestdagen en blijf gezond!

Team Run2Day Breda

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
32 donaties
€ 335,00
Doel: € 500,00
67%