Robin s uitvaart

Robin s uitvaart | Geld inzamelen
 
 
Robin s uitvaart

Ik begrijp dat je denkt: “Daar heb je weer zo’n donatie-actie”. Maar zou je eerst onderstaand verhaal willen lezen voordat je een oordeel velt?11


Ons neefje Robin is op 6 november jl., op 15 jarige leeftijd, geheel onverwachts overleden:
Toen Robin negen maanden oud was kreeg hij de diagnose van een progressieve stofwisselingsziekte: MPS1. Om de lichamelijke en geestelijke achteruitgang welke deze ziekte met zich mee brengt tot staan te brengen onderging Robin in zijn jonge leventje driemaal een beenmergtransplantatie. De derde transplantatie was succesvol waardoor de acute levensdreiging was afgewend. Gedurende zijn leven lag Robin veel in het ziekenhuis voor behandelingen en/of operaties (61 in totaal).
Alsof hij al niet genoeg gevochten had, kreeg Robin in april van dit jaar te horen dat hij een agressieve vorm van botkanker had. Wat volgde was een reeks van chemo-kuren waarna een zware operatie volgde om de tumor inclusief vijf ribben te verwijderen. Deze operatie verliep succesvol. De toekomstverwachtingen leken rooskleuriger…. Ondanks alles bleef Robin positief!
Tijdens één van de chemokuren welke volgde na de operatie (en welke bedoelt waren om het lichaam vrij te maken van eventueel achtergebleven tumor-activiteit) traden er plotseling geheel onverwachts complicaties op: Robin kreeg op 6 november, terwijl hij in het ziekenhuis lag, een bloedvergiftiging. Op de Intensive Care werd Robin onder narcose gebracht om hem te kunnen beademen. Net na het onder narcose gaan kreeg een hartstilstand. De artsen van de IC hebben anderhalf uur voor zijn leven gevochten, helaas mocht het niet zo zijn… Robin overleed om 15:08 uur.
Doordat Robin al op erg jonge leeftijd gediagnostiseerd werd met een ernstige ziekte was Robin niet te verzekeren tegen uitvaartkosten. Door de jarenlange ziekenhuisgang werd het zijn ouders ook niet gegund om voldoende geld te kunnen sparen voor een uitvaart. Daarnaast hield er natuurlijk ook niemand rekening met dit enorm slechte scenario: Het sterven van je kind!
De nabestaanden worden nu geconfronteerd met enorme kosten!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
132 donaties
€ 2.372,00
Doel: € 8.500,00
27%

Deze actie is gesloten.