Ringvaart voor Rio!

Ringvaart voor Rio! | Geld inzamelen
 
 
Wij roeien de Ringvaart voor kansarme jongeren in de favela's van Rio de Janeiro

*UPDATE* Lieve donateurs, wat zijn jullie ontzettend gul!! Ons oorspronkelijke doel van €1000 werd door jullie binnen 1 dag opgehaald; ongelofelijk! Aangezien het gedoneerde bedrag tot €2000 wordt verdubbeld is dit ons nieuwe doel! Bedankt!

Lieve vrienden en familie,

inmiddels zijn wij al bijna een half jaar aan het trainen voor de langste roeimarathon ter wereld: De 100 kilometer lange Ringvaart Regatta! Op woensdag 6 juni hopen wij deze race in 11 uur af te leggen. 

Behalve dat dit natuurlijk een ontzettend mooie sportieve uitdaging is voor onszelf, willen we dit evenement ook graag gebruiken om ons in te zetten voor het goede doel. We hebben hierbij gekozen voor de stichting Estrela da Favela, een Nederlands/Braziliaanse organisatie die kansarme jongeren uit de sloppenwijken (favela’s) van Rio de Janeiro met een programma van onderwijs en sport de kans geeft op een betere toekomst. 

Ons doel is om 10 euro per kilometer op te halen, om uiteindelijk uit te komen op 1000 euro. Hier hebben we jullie hulp hard voor nodig! Goed om te weten is dat Stichting Two bereid is gevonden om het opgehaalde bedrag tot een limiet van 2000 euro te verdubbelen! 

Daarnaast is iedereen uiteraard van harte welkom om ons volgende week woensdag 6 juni aan te moedigen langs het water of bij de finish in Delft.

Liefs,

Koen
Ingberd
Wout
Robert
MeykeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
74 donaties
€ 2.030,00
Doel: € 2.000,00
101%

Deze actie is gesloten.