Ringvaart 100 km roeimarathon voor Julie Hoofwijk

Ringvaart 100 km roeimarathon voor Julie Hoofwijk | Geld inzamelen
 
 
8 mannen roeien de Ringvaart 100 km voor Julie Hoofwijk en Stichting SIDVO

Op 9 september 2018 verloor onze ploeggenoot Mick zijn nicht Julie – zó oneerlijk – door een vreselijk ongeluk. Julie was fervent lid van de Rotterdamse studentenroeivereniging A.R.S.R. Skadi en bovenal een geweldige dokter in spe, nét over de helft van haar geneeskundestudie. Betrokken als ze altijd was, zette Julie zich als toekomstig gezondheidsbevorderaar toegewijd in voor het thema ‘orgaandonatie’. De Stichting SIDVO ontwikkelt en verspreidt objectieve educatieprogramma’s over orgaandonatie, registratie en transplantatie voor jongeren en andere groepen en is daarmee “Julie’s” goede doel. 

Wij willen Julie en Stichting SIDVO graag steunen in hun geweldige inspanningen door geld in te zamelen met een gedeelde hobby van Julie en ons: roeien.

Op 22 mei 2019 roeien wij in een ploeg van 8 mannen namens A.U.S.R. Orca (Utrecht) de EY Ringvaart Regatta, een 100 km roeimarathon. Samen met u willen wij ons inzetten om voor deze dag een mooi bedrag op te halen, dat we mogen aanbieden aan stichting SIDVO namens Julie.

Ontzettend bedankt voor uw steun!

Mick van Eijs, Sjoerd de Vries, Daan Bosshardt, Tom ten Berge, Rik de Kort, Olivier Jansen, Maarten van Schijndel, Daan van Soest

Mick van Eijs
26-05-2019

En toen zat het er alweer op... Met een tijd van 10 uur en 53 minuten hebben we afgelopen woensdag de 100 km Ringvaart uitgeroeid. Het was een heel bijzondere tocht, waarbij we hebben kunnen rekenen op veel support vanaf de kade én op afstand.

We willen langs deze weg alle donateurs bedanken voor het prachtige bedrag dat we hebben opgehaald.

Dank jullie wel!

 

Team #3 ANNA-Erowtisch

Mick, Sjoerd, Daan, Tom, Nino, Olivier, Rik, Daan, Maarten en Nynke


Mick van Eijs
22-05-2019

Over drie kwartier (6:00) gaan we van start! Je kunt ons vandaag volgen via http://ringvaart.toervolger.nl/ ploeg #3 ANNA-Erowtisch

Veel dank voor alle donaties!


115 donaties
€ 2.805,00

Deze actie is gesloten.