Rikketik heeft last van haar rikketik

Rikketik heeft last van haar rikketik | Geld inzamelen
 
 
Rikketik heeft een hartecho nodig

Halli ik ben Rikketik en bijna 10 weken oud. Ik ben geboren op een boerderij. Op de boerderij liepen heel veel andere katten en die waren allemaal niet geholpen, waardoor er een heleboel broertjes,zusjes, neefjes en nichtjes van mij liepen. Dankzij enkele lieve mensen en de jochemstichting zijn alle volwassen poezen en katers gecastreerd. Mijn jonge familieleden hebben bijna allemaal al een nieuw huisje. Maar ik kan helaas niet verhuizen. Mijn hart doet namelijk heel raar. In plaats van kaboem kaboem kaboem doet ie psssjjt psssjjt psssjjt. En volgens de blikopeners hier is dat echt niet goed. Ik mag daarom ook nog niet lekker spelen met de anderen. Maar heel eerlijk ben ik ook te snel moe. Ik vind alle mensen ook nog een beetje spannend.

De mensen van de Jochemstichting zeggen dat er een dokter meneer is die mijn hart beter in beeld kan brengen. Daarvoor moet ik naar een specialist? Wat een raar woord he? Dan gaat hij in mijn borstkas kijken met een echo. Ik wil dat zelf ook heel graag, want dan hoor ik of ik een hele grote sterke meid kan worden of misschien altijd tabletjes moet slikken of nog slechter nieuws....  Willen jullie mij helpen? Ik zal jullie dan alles vertellen over mijn grote avontuur!!

Miranda Visscher
10-08-2020

Hallo allemaal!


Hebben jullie het ook zo warm? Mijn blikopeners zeggen dat het buiten zo warm is dat de mussen dood van het dak vallen. Ik wilde dat ik dat kon zien, want ik speel graag met vogels! Maar nu speel ik maar met mijn kleine schaapje. Dat is mijn vriendje voor het leven. Ik gooi hem in de lucht en soms ook in mijn papje. Maar vieze schaapjes kun je ook mee spelen!
 Zien jullie hoe lief ik ben? Ik vind handen steeds minder eng hoor. Alleen twee handen tegelijk wil ik liever niet. Maar ik hoorde dat heel veel lieve mensen centjes voor mij hebben gegeven :D Zelfs veel meer dan ik heb gevraagd. Nu mag ik binnenkort naar de specialist, maar eerst moet het iets minder warm zijn. Want ik moet met mijn slechte hartje niet zolang in een auto in deze hitte. 


Lieve lieve mensen dank jullie wel! Ook namens mijn blikopeners, want ook die zijn ontzettend ontroerd en blij met deze gulle donaties. Via onderstaande link kunnen jullie een filmpje van mij zien!

https://www.facebook.com/Jochemstichting-542927412451977/


56 donaties
€ 546,00
Doel: € 300,00
182%