Rijden voor Geluk Wens Ambulance Oost Nederland | Geld inzamelen
 
 

Rijden voor Geluk Wens Ambulance Oost Nederland


Graag willen wij Uw aandacht vragen voor de Wens Ambulance Oost-Nederland.

Dat de leuke dingen in het leven uitstekend samen gaan met de inzet voor een goed doel, dat is al tig keren bewezen en dat is ook geweldig mooi.

Vaak zijn het grote doelen zoals de Hartstichting , KWF, en zo nog veel meer ,maar een doel voor een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven? is dit niet geweldig mooi.

Een gezond mens heeft 1000 wensen, een ziek mens maar 1 en dat is waarom de wensambulance zo belangrijk is!!”

De WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die ANBI ( Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is.

En op jaarbasis ongekend veel laatste wensen van langdurige zieken en (pre)terminale patiënten mogelijk maakt door passend vervoer te bieden.

Echter zijn kosten hiervan torent hoog en is de Stichting afhankelijk van donaties en vrijwilligers. Onder begeleiding van deze vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en hun ziekte even vergeten. Op dit moment telt de stichting zo’n 80 vrijwilligers met het hart op de juiste plek.

Van artsen en verpleegkundigen tot ambulancechauffeurs allemaal afkomstig uit de medische wereld en hebben daardoor de nodige ervaring.

Mede hierdoor zijn wij als organisatie van “Rijden voor Geluk”super trots dat wij dit samen met de Wens Ambulance Oost-Nederland kunnen en mogen doen.

Uiteraard kunt u via de site www.wensambulance-oost-nederland.nl een wens inzenden om een patiënt met een chronische of (pre)terminale ziekte een onvergetelijke dag laten beleven.

De Stichting WensAmbulance Oost-Nederland gaat dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk iemand met een beperking op te geven om in een trike of zijspanmotor de toertocht mee te laten rijden hiervoor kunt u mailen rijdenvoorgeluk@hotmail.com t.a.v Robert Berendsen.

 

Om wensen van chronische zieke en (pre)terminale patiënten werkelijkheid te laten worden, is de Wens Ambulance Oost-Nederland  afhankelijk van uw bijdrage. Uw donatie komt volledig ten goede aan het vervullen van wensen. Zonder uw hulp kan de Wens Ambulance Oost-Nederland geen wensen in vervulling laten gaan.

 

https://www.tubantia.nl/achterhoek/stoere-bikers-rijden-voor-de-twentse-wens-ambulance-ze-hebben-een-hart-van-goud~a80628b7/

Namens "Rijden voor Geluk" Wens Ambulance Oost-Nederland super bedankt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

47 donaties
€ 780,00