Rijden voor Geluk 2020 Twentse Wens Ambulance

Rijden voor Geluk 2020 Twentse Wens Ambulance | Geld inzamelen
 
 
Inzamel actie voor de Twentse Wens Ambulance Rijden voor Geluk 2020

Lieve vrienden en vriendinnen van “Rijden voor Geluk”

Omdat wij steeds minder serieuze goede doelen ingezonden  krijgen  hebben wij als organisatie besloten om in de toekomst te blijven  rijden voor de Stichting Twentse Wens Ambulance.

Het is ons vorig jaar tijdens de inzamelacties opgevallen dat iedereen dit  een prachtig geluksdoel vond die alle steun en hulp kan  gebruiken.

De opkomst was geweldig maar liefs 165 deelnemer zijn op hun motor of trike vanuit België, Duitsland  en uit ons eigen land tot uit de verste hoeken naar Rekken gekomen om deel te nemen aan deze geweldige goede doelen rit.

Zelfs de Televisie en plaatselijke kranten waren hierbij aanwezig.

Toen wij na Rijden voor Geluk 2019  het ingezamelde bedrag aan het bestuur van de Stichting Twentse Wens Ambulance hebben overhandigd  en met de mededeling kwamen om ook in de toekomst voor deze prachtige stichting te gaan rijden werd dit met tranen in de ogen door hun ontvangen.

Spontaan kregen wij te horen dat ze hier ontzetten blij mee waren en daarom op zondag 24 mei 2020 met maar liefs 3 Ambulances mee rijden.

Met daarin patiënten die helemaal gek zijn van motoren en trikes  ,maar vanwege hun ziekte niet meer zelf kunnen rijden.

Lieve vrienden en vriendinnen van Rijden voor Geluk dit is voor deze patiënten toch echt van wens naar werkelijkheid en is dit niet geweldig mooi, dat wij motor en trike rijders dit nog voor deze mensen nog kunnen doen.

 

Een gezond mens heeft 1000 wensen, een ziek mens maar 1 en dat is waarom de wensambulance zo belangrijk is!!”

 

De Twentse Wens Ambulance is een non-profit organisatie die ANBI ( Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is.

En op jaarbasis ongekend veel laatste wensen van langdurige zieken en (pre)terminale patiënten mogelijk maakt door passend vervoer te bieden.

 

Echter zijn kosten hiervan torent hoog en is de Stichting afhankelijk van donaties en vrijwilligers.

Onder begeleiding van deze  vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en hun ziekte even vergeten.

Op dit moment telt de stichting zo’n 80 vrijwilligers met het hart op de juiste plek.

Van artsen en verpleegkundigen tot ambulancechauffeurs  allemaal afkomstig uit de medische wereld en hebben daardoor de nodige ervaring.

Mede hierdoor zijn wij als organisatie van “Rijden voor Geluk”super trots  dat ook in 2020 de Twentse Wens Ambulance ons geluksdoel is.

 

Uiteraard hopen we nu ook weer op een geweldige mooi inzamelbedrag tengoede aan de Twentse Wens Ambulance .

Onze dank is groot.

 

locatie Rekkenseweg 46, 7157 AE Rekken

Start Toertocht Zondag 24 mei 2020 11.30 uur.

Startpunt open 10.00 uur.

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 265,00