Rijbewijs halen

Rijbewijs halen | Geld inzamelen
 
 
Jongeman 28 die heel erg graag zijn rijbewijs wil halen

Beste lezers/donateurs,

 

Ik ben een jongeman met een redelijke rugzak, maar ondanks alles toch er steeds sterker uitkomt, Heb ontzettend veel meegemaakt waaronder een zware mishandeling waar ik in het dagelijks leven nog steeds last van heb, en probeer ook zoveel mogelijk dingen te doen om me eigen leven toch een beetje binnnen de lijntjes te houden, Ik hou ontzettend van auto rijden, alleen heb ik zelf geen rijbewijs, en ik hoop dat ik met donaties uiteindelijk me rijbewijs kan gaan halen, en dat ik zelf achter het stuur kan kruipen.

 

Ik krijg als ik in de auto zit altijd een hele rust over me heen, door onder andere naar andere auto's te kijken, en met raampje open lekker uit te waaien. Als ik zelf mijn rijbewijs zou halen, kan ik altijd even de rust op zoeken door met auto weg te gaan. Rust in me koppie geeft me ontzettend veel energie tegelijktijd, en kan ik tevens veel makkelijker weer met de maatschappij meekomen, door bijv. keer boodschappen voor oudere mensen mee te nemen of iemand naar ziekenhuis te brengen, dan voelt me hele dag weer goed als ik iets goeds voor een ander kan doen.

 

Ik hoop dat u wilt doneren. Mijn dank is super groot. En misschien kom ik u keer tegen op de weg.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.500,00
0%

Deze actie is gesloten.