Right to Play sport evenement door ISMB studenten

Right to Play sport evenement door ISMB studenten | Geld inzamelen
 
 
Right to Play sport evenement door ISMB studenten

Beste mensen,

Wij zijn Christian, Emma, Luke en Elke en wij studeren International Sports, Management and Business (ISMB) aan de HvA. Als onderdeel van onze studie hebben wij een bedrijfje, Gleeson & Co., opgericht en organiseren we een sport evenement voor ongeveer zeventig medestudenten om geld op te halen voor Right to Play!

Het doel van het evenement is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Right to Play (http://www.righttoplay.nl), een goed doel dat zich wereldwijd inzet voor kinderen en jongeren in achterstandswijken en ze door middel van sport levenslessen te leren.

Omdat wij een internationale studie zijn en daarom veel internationale studenten hebben, sprak dit goede doel ons aan om iets te doen voor de jongeren die niet de kans krijgen om een goede studie te kunnen doen. Tijdens het evenement zullen er activiteiten zijn die gebaseerd zijn op de activiteiten die Right to Play doet in de wijken. Door deel te nemen aan spellen en loterijen kunnen onze medestudenten geld doneren aan Right to Play. Hiervoor regelen wij prijzen voor de winnaars en een lunch voor alle aanwezigen. 

Omdat wij maar een klein budget hebben, maar het evenement toch een groot succes willen laten worden, vragen wij jullie om een kleine donatie om ons te helpen! Iedere euro helpt om ons evenement te verbeteren! :)

Voor meer informatie kunt u mailen naar gleeson.co.events@gmail.com

Alvast heel erg bedankt!!

Christian, Emma, Luke en Elke

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 80,00
Doel: € 900,00
8%

Deze actie is gesloten.