Rick op reis naar USA, zijn grote droom

Rick op reis naar USA, zijn grote droom | Geld inzamelen
 
 

Rick is 15 en heeft nu 2 jaar leukemie. Twee jaar. Laat dat maar eens bezinken. Twee jaar grote zorgen, chemo, kilo's pillen en heel veel meer downs dan ups.

Eind oktober kreeg Rick zijn laatste chemo en start de volgende pittige periode. 

Rick wil ontzettend graag met zijn moeder en broer een mooie reis maken. Deze reis stond op de planning. Dit vooruitzicht gaf hem kracht en hoop. Helaas is dit aanbod  teruggetrokken. Maar hij kan nog zo hard een fijn vooruitzicht gebruiken.

Deze reis helpt hem om zich op te verheugen als het even tegenvalt. Een reis om naar toe te leven. Daarom zamelen we vanaf nu geld in om Rick, zijn moeder en broer alsnog een onvergetelijke reis te geven. Doe je mee? 

Denk bijvoorbeeld aan het doneren van het kopje koffie/tijdschrift op Schiphol (5 euro), een heerlijke driepersoonslunch in een Amerikaanse Diner (30 euro), cola met nachos in Santa Monica (20 euro), een hotelovernachting (100 euro) of een bijdrage aan een helicoptervlucht over de Grand Canyon (vrij in te vullen). Misschien een souvenir voor in Nederland, een ansichtkaart naar Nederland (5 euro) een gezellig ontbijt (25 euro) of een stukje autohuur. We koesteren alle bijdragen. 

Rick is intussen verrast met het tussentijdse bedrag. Hij kan niet geloven dat er zoveel lieve bekende en onbekende donateurs deze reis toch mogelijk gaan maken. Reisorganisatie Little America is inmiddels betrokken om de droomreis uit te stippelen. America, here comes Rick! We hebben het streefbedrag aangepast op deze onvergetelijke reis.

Doneer via de link. Heel veel dank! 

 

 

Femke Ramaker
30-06-2022

Lieve mensen,

Inmiddels zijn we weer ruim 6 weken thuis. We kijken terug op een fantastische reis. Toen we landde op Schiphol kreeg Rick de vraag: “Welk cijfer geef je deze reis?” uit zijn tenen kwam het antwoord “een dikke 10”. We hebben ongelofelijk veel gezien en gedaan. 

Little America had in samenwerking met Rick alles uitgestippeld en als verrassing ook nog een helikoptervlucht op Hawaï aangeboden. Op reis was Rick de reisleider met een stevig tempo 😄Alles heeft hij ‘opgezogen’ hij had een ongelofelijke reishonger. 

❤️ 3 dagen San Francisco met als hoogtepunten; Chinatown, Alcatraz, fietsen over golden gate bridge en museum of modern art. 
❤️3 dagen high way one.
❤️Vliegen naar Hawaï, Kauai. Waar we een waanzinnig beach house hadden, helikoptervlucht, snorkelen en wandelen. 
❤️Door naar het eiland Mauai waar we de zon hebben zien onder gaan op de vulkaan, veel snorkelen, wandeltocht door een bamboe bos naar een waterval. 

De reis was intensief voor Rick maar hij heeft het goed vol gehouden en vooral er super van genoten. 

Woorden om onze dank uit te spreken zijn er eigenlijk niet. Het voelde bij tijden onwerkelijk om op zulke prachtige en paradijselijke plekken te zijn dankzij al die lieve en gulle mensen. Femke heeft iets waanzinnigs moois voor ons in werking gezet. Onze dank is oneindig groot we voelde ons gedragen ❤️door jullie allemaal. 

 

 

 


Femke Ramaker
27-04-2022

Lieve mensen,

Dank jullie wel dat jullie deze reis mogelijk hebben gemaakt. We zijn  inmiddels onderweg.  We zijn intens dankbaar en blij. Liefs Wieke, Rick en Job


Femke Ramaker
24-12-2021

Lieve mensen,

Na enige tijd nog even een update van de Doneeractie van Rick: wat was Rick blij, enorm verrast en zoo verheugd dat er zoveel mensen (bekend en onbekend) hem zijn droomreis zo gunnen. Op de dag van zijn laatste chemo hebben we Rick verblijd met de tussentijdse opbrengst. Een heel heel mooi bedrag waarmee de reis naar Amerika ineens concreet gemaakt kon worden. De voorpret is begonnen! Reisbureau Little America helpt Rick bij het uitstippelen van zijn droomreis!

Namens Rick enorm bedankt voor jouw/jullie bijdrage!!!

❤️

 


212 donaties
€ 6.050,00
Doel: € 11.950,00
50%

Deze actie is gesloten.