Revalidatiekosten voor deze lieve golden retriever

Revalidatiekosten voor deze lieve golden retriever | Geld inzamelen
 
 
Help Noa, deze vrolijke lieve golden retriever van 4j weer de oude te worden

Update:

Dankzij jullie hulp heb ik een aanbod gekregen voor een financiering waarbij ik zelf maar 350,00 hoefde te betalen en de 190,00 kon ik daar bijleggen. Mijn eeuwige dank!

 

Noa is een leuke, lieve, vrolijke golden retriever. Ze is in januari 4 jaar geworden en betekend voor haar baasjes heel veel. Ze is meer dan een huisdier.

Helaas heeft Noa een ongeluk gehad. Ze is aangereden door een auto. Na de klap kwam ze strompelend terug naar haar baasje (mijn beste vriendinnetje Shannon) wie meteen de openwond heeft afgekneld door haar kleren uit te trekken (achteraf te horen gekregen van de dierenarts én dierenambulance dat het afknellen van de openwond ervoor heeft gezorgd dat Noa meer tijd heeft gekregen en uiteindelijk geholpen kon worden door de dierenarts).

Haar in de auto te hebben getild zijn ze naar de dierenarts gereden in Meteren. Eenmaal aangekomen werd ze naar binnen getild en op de grond gelegd om een infuus aan te brengen. De dierenarts vertelde dat ze het nog nooit eerder had meegemaakt dat een hond het zou overleven, maar Noa moest en zou het overleven. Haar baasjes kunnen niet zonder Noa. Dus werd ook verteld aan de dierenarts dat ze er ALLES aan moest doen.

De dierenarts beloofde haar best te doen en zou bellen als Noa was geopereerd. We wisten toen nog niet wat er allemaal aan de hand was. Klein uurtje later werd Shannon gebeld, Noa had de operatie doorstaan en kwispelde zachtjes met haar staart. Een goed teken! Een echte doorvechter!

Door de klap van de auto is Noa haar hals open geklapt waardoor er één (een hond heeft er twee) slagader is gaan bloeden (slagaderlijke bloeding). De wond in haar halsvlak was zo diep dat de dierenarts met haar vingertoppen bij haar ribben kon. De dierenarts heeft één slagader afgekneld met een corset en ze vertelde dat er een hoop zenuwen waren beschadigd, maar welke dat kon ze nog niet zeggen. Het was de vraag of Noa ooit nog zou kunnen lopen dan wel haar kop omhoog zou krijgen. Het was afwachten.

Ook is haar heup, door de klap verbrijzeld. Mocht ze kunnen lopen, dan zou het afwachten zijn hoe het zou gaan uitwerken met wandelen en het doen van haar behoeftes.

GELUKKIG! En echt een groot wonder (de dierenarts stond er nog verteld van) heeft Noa de operatie overleefd. Krijgt ze haar kop weer omhoog en kan ze, ondanks de pijn, lopen en het doen van haar behoeftes. Voorheen speelde ze graag met haar vriendje Beertje, maar dat durft ze niet meer. Ze snuffelt, soms probeert ze aan te halen, maar is toch te bang. Maar wij allemaal zijn zo dankbaar dat onze lieve Noa er nog steeds is.

Door een tip van de buurvrouw kon Noa terecht voor een behandeling gericht op haar heup. Het verbrijzelde gedeelte. Ze is inmiddels gestart en het gaat de goede kant op, maar helaas worden deze behandelingen onbetaalbaar..

Helpen jullie Noa mee om weer een beetje de oude te worden? Wij als wandelmaatjes maar zeer zeker haar liever baasjes kunnen niet zonder Noa.

Mijn eeuwige dank ook namens Shannon!!

Liefs, SamanthaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
19 donaties
€ 190,00
Doel: € 200,00
95%

Deze actie is gesloten.