renovatie Pivnica Srebrenica

renovatie Pivnica Srebrenica | Geld inzamelen
 
 
Renovatie van 'Pivnica', een Jongeren Centrum in het Centrum van Srebrenica

Het begon met 'een droom'. Twee bandleden van 'Afera' (de Servische Mix Miks Andric en de Bosnische Muamer Civic) wilden de jeugd van Srebrenica iets brengen om de 'dagellijkse sleur en beslommering' te vergeten.

iedereen "kent" 'het woord 'Srebrenica' en men weet wat hier is gebeurd. 'Ondenkbaar' ooit, dat een Bosnische jongen en Servische jongen in Srebrenica éénzelfde droom hebben. Zij wilden het verschil maken door het vormen van een rockband en samenwerken aan een Jongeren Centrum. De jeugd uit Srebrenica heeft namelijk dé toekomst. Hierom werd 'Pivnica' geopend.

Echter door geldgebrek kon het dak boven dit Jongeren Centrum nog niet worden gerenoveerd en wordt er 'provisorisch' gaten gedicht. In november afgelopen jaar (nét voor het winterweer) is dit, door giften gerealiseerd.  Maar door geldgebrek en het stoppen van Subsidie is Stichting PortAgora uit Tilburg geheel afhankelijk van Donaties en giften om deze droom verder te doen uitkomen. Juist hierom is deze doneeractie gestart, zodat de Jeugd uit Srebrenica een Centrum kan worden gegeven. Naast het gerealiseerde dak, is er nu geld nodig om de inrichting, deuren, ramen en wanden (etc. etc.) te realiseren. 

Namens Stichtig PortAgora: bedankt

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

8 donaties
€ 105,00
Doel: € 7.500,00
1%

Deze actie is gesloten.