Rennen voor MS

Rennen voor MS | Geld inzamelen
 
 

Multiple Sclerose (MS) is een vreselijke en vooral slopende ziekte. Een manier om MS te genezen is nog niet gevonden. Mijn vader heeft al meer dan 20 jaar primair progressieve MS. Dit houdt in dat het geleidelijk steeds slechter gaat en dat er steeds meer uitval is van lichamelijke functies. Mijn vader is daardoor aan zijn rolstoel gekluisterd en kan alleen nog maar zijn hoofd een beetje bewegen. Desondanks heeft hij nog altijd plezier in het leven en draait nog zo goed als mogelijk mee in het gezin.

Ik vind het ontzettend knap hoe hij en ook anderen met MS zich door het leven slaan. Daarom wil ik wat doen voor mijn vader en andere MS patiënten. Op 17 oktober 2021 ga ik de halve marathon van Amsterdam lopen om geld in te zamelen voor de Stichting MS Research. Stichting MS Research zet zich in om wetenschappelijk onderzoek te doen naar de oorsprong van MS en zoekt specifiek naar een oplossing voor deze ziekte. Verder geeft de Stichting voorlichting en bevordert zij betere zorg voor MS patiënten.

De volledige opbrengst van deze doneer-actie zal naar Stichting MS Research gaan. Alvast heel hartelijk bedankt voor het lezen en ik hoop met jullie steun een mooi bedrag op te halen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
164 donaties
€ 6.185,00

Deze actie is gesloten.