Redt tante Jane!

Redt tante Jane! | Geld inzamelen
 
 
ZSM inzameling kanker behandeling

UPDATE 3

4 maart

Lieve vrienden en familie,

Dankzij jullie donaties is het alsnog gelukt mijn reis naar de VS te bekostigen. Ik vertrek op zondag 5 maart voor een aantal weken en keer met Gods wil terug als een ander mens.

Mijn hartgrondige dank aan een ieder die gedoneerd heeft of op welke andere wijze dan ook steunt. De gebeden en de bemoedigende berichten geven mij veel kracht om door te zetten.

Namens Jane en gezin veel liefs en grang tangi 💞 💞 💞

Mocht je nog willen doneren dan is dat zeker welkom i.v.m. bijkomende kosten in Amerika. Dat mag dan ook op INGB0701601523 tnv J Y D Wolff.

 

UPDATE 2

26 Feb

Met het benefiet concert is er 1.550 euro opgehaald.

 

UPDATE!! 1

(Bericht van Jane Wolff)

Beste vrienden, ik wil jullie even op de hoogte houden van de stand van zaken op dit moment. Er is gul gedoneerd door een groot aantal van jullie, waarvoor mijn hartgrondige dank!!

Ik zit op dit moment op de helft van het benodigde bedrag. 5 maart a.s. is er een plek voor mij in het behandel centrum. Helaas heb ik nog niet het volledige bedrag bij elkaar. Mocht je nog willen bijdragen, dan kan dat nog, alle beetjes helpen.

Speciale dank aan iedereen die mij niet kent en toch de tijd neemt en met liefde doneert. Hartelijk dank, God bless you <3 

 

(het doel is verlaagd van 30.000 naar 15.000)  

_________________________________________________

 

Help save her life!

Hallo iedereen, bedankt voor het kijken alvast.

Mijn geweldige tante Jane Wolff heeft een groot geld bedrag nodig om een behandeling voor kanker te kunnen betalen die alleen in Amerika beschikbaar is. Daarvoor heeft ze 30.000 euro nodig =( 

Jane is een jonge vrouw met een prachtige gezin; 2 jonge kinderen (jongen en een meisje) en de liefste man die je maar kan hebben. Wij willen haar absoluut niet kwijt. (foto met haar kinderen in bijlage). 

Ik kan me niet voorstellen dat 2 kinderen hun moeder verliezen omdat ze niet genoeg geld had voor een behandeling.

 

Zij heeft een zeer agressieve zeldzame vorm genaamd Leiomyosarcoom, waar nog weinig over bekend is. We zijn al een lange tijd op zoek naar een manier om haar te helpen/ genezen.

Er is een behandeling die haar leven kan redden en dit is haar laatste optie.  

Het is een groot bedrag en ik wil er alles aan doen om haar te helpen, dus heb ik besloten om een crowdfunding pagina te maken. Alles wat binnekomt gaat rechtsstreeks naar haar toe. 

Alstublieft, wij kunnen dit niet zonder uw hulp. Elk klein beetje helpt! al is het maar 1 euro. 

No amount is too little. 

 Dankjewel <3 

  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
296 donaties
€ 4.905,00
Doel: € 15.000,00
32%

Deze actie is gesloten.