REDT IVAR HET LIEFSTE EZELTJE VAN DE DIERENWEIDE

REDT IVAR HET LIEFSTE EZELTJE VAN DE DIERENWEIDE | Geld inzamelen
 
 
REDT EZELTJE IVAR VAN DIERENWEIDE ZONNEHOEVE HILVERSUM

Donderdag 20 april jl. werd onze lieve ezel Ivar plotseling erg ziek. De veearts concludeerde een schimmelinfectie in zijn voor hoef. Deze schimmelinfectie heeft ervoor gezorgd dan zijn hele hoef wand los is gaan zitten. De veearts overwoog hem in te laten slapen. Maar adviseerde ook om eerst

De Universiteitskliniek in Utrecht te bellen. Er is een veearts uit Utrecht gekomen en die had nog hoop op een goede afloop. Ivar gaat zo snel mogelijk naar de kliniek in Utrecht en omdat Ivar en Nino zo aan elkaar gehecht zijn gaat Nino mee om stress te verminderen en Ivar te ondersteunen. Daar zijn echte vrienden voor.

Maandag 24 april wordt Ivar geopereerd. Dan wordt de buitenste hoef wand weggehaald in de hoop dat er een nieuwe wand gaat groeien. Er is een hele grote kans dat dat gaat lukken en dat Ivar volledig geneest. Hij zal dan ook weer bijna normaal kunnen lopen.

Inmiddels zijn de twee vrienden Ivar & Nino opgehaald en op weg naar de kliniek in Utrecht. Op deze foto zijn ze aangekomen in de kliniek. Ze zijn nu in deskundige handen en er wordt goed voor ze gezorgd. Als alles goed gaat komen ze begin volgende week weer naar huis.

Stichting Dierenweide Zonnehoeve Hilversum (op Landgoed Zonnestraal)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
17 donaties
€ 330,00
Doel: € 1.500,00
22%

Deze actie is gesloten.