Reddingsboei LECV, Leefstijl Expertise Centrum

Reddingsboei LECV, Leefstijl Expertise Centrum | Geld inzamelen
 
 
Een reddingsboei voor het LECV, dat deze crisis zonder steunpakket door moet komen.

Leefstijl Expertise Centrum Veenendaal is een centrum dat zich wijdt aan het helpen van mensen, in de breedste zin van het woord. Iedereen – jong en oud, gezond en beperkt – kan er terecht voor advies en begeleiding op het gebied van voeding, bewegen en therapie. Helaas ontkomt ook LECV niet aan de heftige gevolgen van de crisis. Zeker zonder steun van de overheid blijkt het een uitdaging het hoofd boven water te houden. Wij, vrienden en leden van LECV, willen deze geweldige mensen daarom een reddingsboei bieden.

 

LECV komt niet in aanmerking voor het steunpakket

Om voor steun in aanmerking te komen, moet een daling in inkomsten worden aangetoond tussen 2019 en 2020. Omdat LECV eind 2019 is verhuisd naar een ander pand, kan geen vergelijking worden gemaakt. Het centrum krijgt daarom geen steun van de overheid.

 

Het centrum krijgt steeds minder beweegruimte

Juist in deze tijd is aandacht voor leefstijl ontzettend belangrijk. LECV doet daarom zijn uiterste best om mensen zoals u en ik zo goed mogelijk te blijven helpen binnen de gestelde kaders. Maar de financiële druk wordt voor hen ondertussen helaas steeds hoger.

 

Wij willen LECV weer lucht geven

Wij vinden het van het grootste belang dat we elkaar helpen deze crisis door te komen. Laten we daarom vooral ook dit expertisecentrum niet vergeten, dat zo’n belangrijke rol speelt in het leven van veel mensen. Wij willen LECV een steuntje in de rug geven. Zodat zij na de crisis ook voor ons kunnen blijven klaarstaan.

 

Lid of geen lid – help te helpen!

Wij willen u om uw steun vragen. Misschien bent u lid bij LECV en wilt u iets extra’s doen. Misschien bent u geen lid, maar voelt u zich betrokken bij gemeente Veenendaal. Of misschien wilt u gewoon graag een goed doel steunen. Wij verzekeren u dat uw gift, klein of groot, bij LECV heel goed op zijn plaats is. Alvast heel hartelijk bedankt voor uw hulp!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
33 donaties
€ 4.120,00

Deze actie is gesloten.