Red Tommie zijn pootje

Red Tommie zijn pootje | Geld inzamelen
 
 
Na onderzoek bij de dierenarts blijkt Tommie een heftige vorm van artrose te hebben.

Sinds 28 juni ben ik het baasje van Tommie. Ik haalde hem op bij een huisje waar hij niet zo blij was door de slechte omstandigheden. Voor hij in dit huisje terecht kwam is hij ook weg gedaan door een mevrouw die niet meer voor hem wilde zorgen.

Elke dag word ik wakker van Tommie die spinnend een nat neusje tegen mijn wang aan drukt omdat hij wilt knuffelen en elke dag weer verbaas ik mij hoe er zo slecht voor hem gezorgd kan zijn.

Tommie en ik zijn gek op elkaar en hij is helemaal gewend aan zijn nieuwe omgeving. Echter merkte ik na enkele dagen dat hij niet naar buiten durfde en mank loopt. Bij de dierenarts is veel onderzoek gedaan met meerdere röntgen foto's en diverse artsen. Hij blijkt een heftige vorm van artrose te hebben en ik heb niet gemerkt dat hij pijn had. Tommie mag dan wel een bikkel zijn maar de pijn blijft niet lang dragelijk voor hem een de operatie zal nodig zijn om een gedeelte van het botje in zijn heup te verwijderen zodat hij pijnloos kan blijven rond rennen.

Ik krijg de grote bedragen die voor zijn operatie en vooronderzoeken nodig zijn niet makkelijk bij elkaar. Help mij om Tommie van zijn pijn af te laten komen en nog lang bij mij te kunnen blijven!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
21 donaties
€ 380,00
Doel: € 1.100,00
34%

Deze actie is gesloten.