Red Petros en Ingrid van Sunflower Agios Gordios

Red Petros en Ingrid van Sunflower Agios Gordios | Geld inzamelen
 
 
Verloren seizoen door COVID 19

Al jaren worden wij ontzettend gastvrij ontvangen door Petros en Ingrid Chamos in hun poolbar/restaurantje bij Sunflower in Agios Gordios te Corfu. Met ons zijn er door de jaren heen ontzettend veel nederlandse gasten die elk jaar weer opnieuw terugkomen vanwege de geweldige sfeer, kookkunsten van Ingrid en muzikale avonden verzorgd door Petros. Het lijkt erop dat het seizoen 2020 compleet in het water valt door het Corona virus en deze lieve, hardwerkende mensen geen euro inkomsten hebben. Helaas zitten er zovelen in hetzelfde schuitje en zal dit waarschijnlijk uitdraaien als een druppel op een gloeiende plaat maar het zou al mooi zijn als Petros en Ingrid weten hoe er met hun wordt meegeleefd!

Marjorie de Jong
09-07-2020

Vandaag de eerste dag dat er niets bij het geweldige bedrag is bijgekomen, tsja we zijn natuurlijk hartstikke verwend de laatste dagen 😉! Lieve vrienden en goede kennissen van Petros en Ingrid, deel de actie alsjeblieft met vrienden, collega's, buren, familie etc. Al doneer je € 5,-- ook daar zijn we superblij mee! Die € 3.000 is boven verwachting erg dichtbij gekomen, moet toch lukken voor het einde vd maand 💪👍💕?!


Marjorie de Jong
03-07-2020

Lieve vaste gasten van Sunflower, vrienden van Petros en Ingrid,

Hartelijk dank voor alle lieve reacties en donaties, hartverwarmend! Er is al een mooi bedrag binnen maar hoe mooi zou het zijn wanneer ik eind vd maand EUR 1000,-- kan overboeken ?! Ik hoop op nog wat meer hulp, uit welke hoek dan ook ;-) samen kunnen we het!


60 donaties
€ 4.340,00
Doel: € 3.000,00
144%

Deze actie is gesloten.