red paard van de slacht

red paard van de slacht | Geld inzamelen
 
 
Te veel paarden en pony's komen onnodig in de slacht terecht, zij hebben onze hulp nodig.

Care For horses Valley  "koopt" recreatie paarden en pony's die om dringende reden ergens weg moeten en in de slacht zouden eindigen. Denk maar aan financiele problemen van de eigenaar, geen eten meer kunnen kopen voor de dieren, plots geen weide meer, medische kosten die de eigenaar niet kan betalen, of reeds ruimere tijd verwaarloosde toestand van het dier. 

bij veel opvangcentra moeten de dieren gratis worden afgestaan , vaak moet je zelfs een bijdrage betalen ,  wat een ritje naar het slachthuis vaak aantrekkelijker maakt voor mensen die geen uitweg meer zien dan het paard naar een opvang te brengen.

hier willen wij het verschil maken!  

Care for horses Valley " koopt" deze paarden zodat het aantrekkelijker wordt het paard naar ons te brengen ipv naar de slacht . 

Bij ons wordt het paard behandeld, verzorgd en getrained om te kunnen verhuizen naar een forever home als recreatiepaard. 

Je " koopt" bij ons het paard , je word dus volle eigenaar van je nieuwe vriend voor het leven. 

De financiele donaties die we met deze actie ophalen  hebben we nodig om goed van start te kunnen gaan en worden gebruikt voor het huren of kopen van nog meer landbouwgrond , deze deftig omheinen, plaatsen van inloop schuilstallen, inkopen van grote hoeveelheden voer en ruwvoer, medische kosten en behandelingen. 

Elke euro bouwt een stukje mee aan de toekomst van deze dieren. 

Momenteel is er een grote nood aan donaties om voldoende hooi te laten leveren !

Iemand die ons kan helpen aan extra grond (gratis of tegen vergoeding) of gratis hooi/voer is ook zeer welkom . dit graag in de omgeving hasselt, kortessem, kermt, kuringen, alken, st-lambrechts-herk, diepenbeek enz 

Ieder gebaar ,klein of groot , zorgen samen voor een wereld van verschil

Care for horses Valley hopes you care to 11

 

Care For Horses Valley
29-03-2019

eerste stukje grond is een feit, vanaf 1 april 2019 te stokrooi

overleg over een 2de stuk in kuringen , update volgt


7 donaties
€ 80,00
Doel: € 5.000,00
1%

Deze actie is gesloten.