Red mijn Levenswerk, Yogacentrum De Bron

Red mijn Levenswerk, Yogacentrum De Bron | Geld inzamelen
 
 

Lieve mensen, via deze weg wil ik jullie om hulp vragen: via deze doneeractie hoop ik mijn Yoga-studio te redden. Yoga-studio De Bron is mijn passie en mijn levenswerk. Nu, na een jaar maatregelen en beperkingen, vrees ik dat ik de huur niet meer op kan brengen. Ik kom niet in aanmerking voor de TVL-regeling die ondernemers zou helpen. 

Sinds 1998 geef ik yogalessen aan jong en oud in Enschede.  In 2004 kwam mijn grote wens uit om een eigen studio op te zetten als standplaats voor mijn yoga en taichi-qigong groepen en ruimte te bieden aan verschillende inspirerende workshops op het gebied van spiritualiteit, meditatie en creativiteit.  

Tot nu toe, april 2021, is het me gelukt De Bron te onderhouden: de eerste drie maanden ontving ik compensatie van de overheid, veel leden bleven ook doorbetalen en ik geef  de yogalessen nu online.
Af en toe mochten we open. Voor veel cursisten echter is die onzekerheid (soms wel open, dan weer niet) reden om af te haken. Korting van de verhuurder heb ik niet kunnen krijgen. 

Ik ben erg dankbaar voor de trouwe leden die mij al die tijd bleven steunen en de online lessen hebben gevolgd. Zonder hen was De Bron er allang niet meer geweest. Maar ondanks alle steun van mijn cursisten ben ik nu, na een jaar, op een punt beland dat het niet meer lukt…  Uit wanhoop vraag ik nu via deze actie toch maar steun voor het behoud van mijn Levenswerk, het behoud van de ruimte van Yogacentrum De Bron. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn docenten en de groepen die bij mij tot nu toe hun onderdak hebben gevonden. 

Draag je een warm hart voor de yogastudio en mijn werk? Dan vraag ik jou om mij te steunen.  
Alle bedragen zijn welkom, klein of groot. Alle kleine beetjes helpen. Het geld wordt uitsluitend gebruikt voor de huur van De Bron. 

 Bij voorbaat dank vanuit mijn hart voor je steun! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
86 donaties
€ 4.171,00
Doel: € 7.000,00
59%