Red Iris haar leven

Red Iris haar leven | Geld inzamelen
 
 
Onze dochter Iris is ernstig ziek en heeft zo snel mogelijk een behandeling nodig.

Ze kan in Nederland niet geholpen worden. Een stamcelbehandeling in het buitenland is haar laatste kans op genezing.

UPDATE: De crowdfundingactie is inmiddels voltooid en Iris is inmiddels behandeld!! Met HEEL veel dank aan jullie!

Iris Melssen, 23 jaar oud, stond midden in het leven: ze studeerde, hield haar eigen blog bij en reisde voor haar modellenwerk regelmatig af naar Londen en Milaan. Het leven had haar nog veel te bieden en ze had grootse plannen voor de toekomst.

Maar in het jaar 2014 kwam daar abrupt een einde aan toen ze op vakantie in Duitsland de ziekte van lyme opliep. Binnen twee weken veranderde ze van een vrolijk en actief meisje in een slappe vaatdoek. Inmiddels is ze al jaren doodziek en kan ze vrijwel niets meer. Ze is volledig bedlegerig en afhankelijk van de zorg van anderen: ze kan niet meer douchen of in bad, geen eten meer voor zichzelf maken, ze kan vrijwel niet meer lopen en vrijwel niet rechtop zitten. Ook heeft Iris elke dag last van ondraaglijke pijnen in haar hersenen, spierspasmen, duizeligheid, pijn in haar lever, hartklachten, ontstekingen door haar hele lichaam en moeite met ademhalen.

Elke dag staat bij ons in het teken van overleven: elke dag met haar laatste kracht toch eten naar binnen proberen te werken, en op de een of andere manier toch de dag door zien te komen. We kunnen het niet langer meer aanzien om haar elke dag zo te zien lijden en haar steeds zwakker te zien worden: Iris moet een behandeling krijgen.

Artsen in Nederland kunnen Iris niet verder helpen. Na veel mislukte behandelingen en medicijnen is Iris in Nederland nu uitbehandeld, waardoor het uitzicht op genezing verder weg dan ooit lijkt. Toch is er hoop:
In de Duitse kliniek Infusio is een ongevaarlijke stamcelbehandeling ontwikkeld voor lymepatiënten. Deze kliniek staat bekend om zijn goede behandelresultaten: ongeveer 80% van de lymepatiënten die zich hier laat behandelen wordt beter. Kelly Osbourne is in deze zelfde kliniek behandeld en is inmiddels helemaal genezen van haar lyme. Ook vele atleten laten zich behandelen in deze kliniek. (Deze kliniek is trouwens een andere soort kliniek dan laatst op tv was: deze kliniek gebruikt hele andere behandeltechnieken en testmethodes en staat zeer goed bekend).

Vanzelfsprekend wil Iris deze laatste kans op genezing aangrijpen, maar er staat een groot obstakel in de weg: de behandeling kost ongeveer €35.000,- en wordt niet vergoed door zorgverzekeringen. Met deze crowdfunding actie willen wij dit immens grote bedrag bij elkaar sparen, zodat we Iris weer een leven en een toekomst kunnen geven.

Laat je alsjeblieft niet afschrikken door de hoogte van dit bedrag, elke donatie helpt Iris een stapje dichterbij haar gezondheid te komen. Naast doneren vragen we je deze actie zoveel mogelijk te delen in je netwerk. We zullen je ontzettend dankbaar zijn!

_________________________________

Contact:

stemcellsforiris@gmail.com

Meer info en updates:

https://www.facebook.com/stemcellsforiris/

en
Stemcellsforiris.blogspot.com

 

Ervaringsverhaal:
Facebook.com/saverubyslife

^lees op deze pagina het zeer indrukwekkende verhaal van een vriendin van Iris die recentelijk in dezelfde kliniek een stamcelbehandeling heeft ondergaan en al heel erg opgeknapt isEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
392 donaties
€ 32.426,00
Doel: € 35.000,00
92%

Deze actie is gesloten.