Red het hart van kleine Szymon!

Red het hart van kleine Szymon! | Geld inzamelen
 
 
Szymon heeft een dure hartoperatie nodig in Genève.

Szymeks hart sterft. Artsen zeggen dat het als een zeef is - het heeft zoveel gaten en holtes ... We zijn wanhopig omdat niemand in het land zo'n gecompliceerde en moeilijke zaak wil ondernemen. Een redding voor onze zoon wacht in de kliniek in Genève, maar het bedrag dat we moeten betalen is meer dan 190 000 euro ... Deze oproep is onze enige hoop - de enige manier om het hart van onze zoon te redden!

Het nieuws over de ziekte van het kind doet je voeten verliezen. Ineens wordt het donker voor je ogen, je wilt verdwijnen, wegrennen naar het einde van de wereld. Maar dan moet je wakker worden en vechten ... Vecht voor het leven van iemand die het belangrijkst is!

 Ons drama begon toen Szymek nog in mijn buik zat. Op de halve echo hoorden we dat onze zo gewilde zoon een ziek hart heeft en direct na de bevalling geopereerd moet worden. Op dat moment, bij de dokter, veranderde onze vreugdevolle wachttijd voor een baby in dagen en nachten vol angst.

 Szymek werd geboren op 15 mei 2018 met een hartafwijking in de vorm van aortastenose en meerdere VSD. Het defect vertraagde zijn ontwikkeling aanzienlijk, waardoor het slechts 1780 gram woog. Hij moest worden aangesloten op een speciaal apparaat totdat hij 2 kilogram bereikte. Hij lag alleen, omringd door kabels, met verband om zijn armen en benen. We konden het niet oppakken. Bovendien hadden we het schrikbeeld van een zeer ernstige operatie van een kleine hart voor ons.

 In de eerste weken van zijn leven onderging Szymek zijn eerste openhartoperatie. Gelukkig ging alles goed. We konden hem eindelijk mee naar huis nemen. Helaas was het pas het begin van de strijd om zijn hart om niet de deur uit te gaan. Na een lange revalidatie is het nu tijd voor een nieuwe operatie - volledige correctie van het defect.

 Helaas ontdekten doktoren in Polen na zorgvuldig onderzoek dat de holtes in Szymek's hart zo talrijk en op zulke moeilijk bereikbare plaatsen zijn dat ze ons geen hulp kunnen bieden ... Ze zeggen dat het hart van ons kind wordt doorboord met gaten zoals Zwitserse kaas. De situatie is dramatisch ...

 We komen weer tegen de muur. Het nieuws was verschrikkelijk. Aan het begin van onze reis waren we er zeker van dat het defect operationeel was, dat het mogelijk was ermee te leven, en nu horen we dat het buiten de mogelijkheden van de dokters valt ... We gingen op zoek naar hulp in het buitenland. We beloofden onszelf dat we een oplossing zouden vinden - zelfs als het aan het einde van de wereld zou zijn!

 Eindelijk was er een sprankje hoop. We vonden een kliniek in Genève, waar uitstekende specialisten op het gebied van hartchirurgie ons hoop gaven. Ze analyseerden de resultaten van Szymeks onderzoek en verklaarden dat ze de operatie zouden ondernemen! Onze zoon kan een gezond hart hebben! Helaas begon geluk te mengen met wanhoop toen we hoorden dat de operatie werd geschat op meer dan 190.000 euro

Met een doorboord hart als een zeef, heeft ons kind geen kans om te overleven ... Szymek verlaten zonder operatie is een doodvonnis voor hem! Dokters uit Genève staan ​​klaar om Szymek in januari te opereren! Dus tegen het einde van dit jaar moeten we een enorme prijs betalen voor zijn leven ... Als ouders zullen we er alles aan doen om onze zoon te redden, om de hartslag te redden waar we zo van houden. Help ons alstublieft om gered te worden!

 OudersEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
50 donaties
€ 680,00
Doel: € 50.000,00
1%