Red deze bijzondere behandelmethode

Red deze bijzondere behandelmethode | Geld inzamelen
 
 

Ik heb in 1997 een behandel methode ontwikkeld die mensen in 4 sessies van 2 uur van hun psychische klachten afhelpt. Ik handteer deze methode al 25 jaar en heb al vele duizende mensen mogen helpen, zelfs mensen met burnout of depressie klachten mocht ik in 4 sessies verlossen van hun klachten.

Helaas is door de corona maatregelen mijn praktijk geheel stil komen te staan en heb ik geen enkele inkomsten kunnen vergaren. Ook de diverse boeken die ik schreef leveren niet voldoende op om ervan te leven. Daarbij zijn al mijn centen op en kan ik dus ook geen publiciteit veroorloven, die helaas nooit gratis is.

Nu is helaas het punt gekomen waarop ik niet verder kan. Een paar weken geleden moest ik de plek waar ik de laatste mensen hielp verlaten omdat het pand omgebouwd wordt in een appartementen complex. Ik heb dus nu GEEN praktijkruimte meer en om een nieuwe praktijkruimte te huren heb ik geld nodig, wat ik niet meer heb. Die corona maatregelen hebben mij al mijn spaargeld gekost.

Zoveel mensen heb ik mogen helpen, maar nu dreigt deze bijzondere en ontzettende effectieve methode, mijn levenswerk en missie in het leven te verdwijnen. Ik heb daarom dringend geld nodig zodat ik mijn rekeningen kan betalen, een nieuwe praktijkruimte kan huren en iemand kan inhuren om publiciteit te krijgen voor deze methode die veel beter en sneller werkt dan welke GGZ behandeling ook. 97% van mijn clienten zijn in 4 sessies van 2 uur al blijvend van hun klachtten verlost.

Daarom deze actie, zodat mijn praktijk weer de aandacht krijgt die het verdiend ik weer vele mensen mag helpen met hun psychische en fysieke klachten. Wie helpt mij??

Gerard Wouters
08-08-2022

https://taoistisch.nl/

Misschien heb jij straks wel mijn hulp nodig en is hij er niet meer? Help mij alsjeblieft om nog veel meer mensen te helpen??


6 donaties
€ 180,00
Doel: € 7.500,00
2%