Red de Muskuseenden

Red de Muskuseenden | Geld inzamelen
 
 
Help ons alstublieft om onze Muskuseenden een veilige leefomgeving te bieden

Hallo lieve mensen, ik ben Miriam & samen met mijn vriend Martin heb ik 2 lieve kindjes. Ons zoontje Marley van 4 & ons dochtertje Maeley van 10 maanden. Wij hebben 15 konijnen, een hond, een kat, muskuseenden & loop eenden.

Onze eenden zijn handtam en komen direct op je af als je roept of fluit.

Helaas kunnen onze eenden niet meer vrij aan de waterkant rondlopen. Recent zijn een aantal van onze eenden door onbekenden op gruwelijke wijze gedood. Omdat onze eenden mensen vertrouwen zijn ze recht in de handen van deze dierenbeulen gelopen en hadden ze geen schijn van kans.
Helaas zijn we daarom genoodzaakt om een veilige leefomgeving te creëeren op een stuk gemeente grond bij onze tuin. Na jaren knokken hebben we hier gelukkig eindelijk toestemming voor gekregen. Één van de voorwaardes is wel dat we daar een mooie en degelijke omheining omheen moeten maken. Ook moeten we een stuk water afschermen en omheinen waar de eenden lekker in kunnen badderen en er moet een klein huisje komen om in te schuilen. Verder moet het een veilig verblijf worden voor de eenden maar ook voor omwonenden en nog meer om ze zo goed mogelijk van een goede en vooral veilige leefomgeving te kunnen voorzien. Hulp om dit te gaan bouwen is al aangeboden maar het materiaal komt helaas wel met een flink prijskaartje. Een heel groot deel gaan we zelf hierin investeren maar omdat dit niet alle kosten dekt vragen wij jullie met alle liefde voor dieren vanuit ons hart om jullie hulp.

Help ons alstublieft door te sponsoren om onze eenden kindjes genaamd Binkie, Speedy, Toetie, Mozie, kwik, kwek & kwak een veilige toekomst te kunnen gaan geven door een bedrag te doneren wat u kunt missen en wat wij zullen spenderen aan een veilige leefplek voor onze lieve eenden.

Iedere eurocent zal gebruikt worden voor het nieuwe eendenverblijf.
Onze dank zal heel erg groot zijn en kom gerust een kijkje nemen bij ons toekomstige eenden verblijf.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 150,00

Deze actie is gesloten.