Red de Meiboom

Red de Meiboom | Geld inzamelen
 
 
Red onze mooie, fijne, kleinschalige vrije school de Meiboom. Hoofddorp kan niet zonder!

Helaas is ons het nieuws ter ore gekomen dat onze mooie, kleinschalige vrije school de Meiboom haar deuren moet gaan sluiten. Het leerlingenaantal is al jaren stabiel maar zou moeten groeien om de school gezond te houden. Het gaat ons enorm aan het hart om deze prachtige school te moeten zien verdwijnen en daarmee de veilige, vertrouwde plek voor onze kinderen. De vrije school mag niet verdwijnen uit Hoofddorp, help ons de school in stand te houden. Uw donatie kan ons helpen de school draaiende te houden en lange termijn oplossingen te vinden. Steun ons en de kinderen en geef hen hun school terug. Dank u wel.

Mocht het doel niet gehaald worden dan kunt u uw geld terug vragen dmv een bericht aan de beheerder, of het geld gaat naar vrije school de Toermalijn in Hillegom waar waarschijnlijk een deel van onze leerlingen heen zal gaan als de school definitief sluit. Dan gaat het geld in ieder geval naar goed vrije school onderwijs.

Het geld is bedoeld om de school nog een jaar open te houden, dat kost 60.000 Euro, de overige 40.000 zijn voor een goede marketing en inzet op nieuwe aanwas. Dit bedrag is lang niet voldoende om de school op de lange termijn open te houden maar biedt wel de kans om met elkaar de schouders eronder te zetten en een doorstart te maken.

Esther Laan Maas
13-03-2020

Het wordt steeds duidelijker dat het niet mogelijk is om de school te redden. Ik ga daarom de actie sluiten. Omdat het bedrag niet hoog is wil ik het geld gaan besteden aan een mooi afscheidscadeau voor de leerkrachten. Zij hebben zich altijd zo enorm ingezet voor de school, daar mag iets moois ter afscheid voor komen. Als u uw geld terug wil, stuur mij dan een mailje naar esthermaas@hotmail.com. 


12 donaties
€ 1.235,00
Doel: € 100.000,00
1%

Deze actie is gesloten.