Red de Mart! Stichting Castellumpop

Red de Mart! Stichting Castellumpop | Geld inzamelen
 
 
Red de Valkenburgse Mart!

De Valkenburgse stichting Castellumpop verkeert in financieel zwaar weer. Door het extreem slechte weer werd een deel van het paardenmarktfeest in september om veiligheidsredenen stilgelegd en gedurende de rest van het feest regende het zo, dat het Castellumpop bij lange na niet gelukt is om de kosten te dekken. Voor het organiseren van een volledig Koningsdagfeest op het Castellumplein in het komende jaar is geen geld.

Toen de balans eenmaal was opgemaakt, werd ook al snel duidelijk wat er moest gebeuren om Castellumpop in leven te houden: het Koningsdagfeest 2018 moet in afgeslankte vorm plaatsvinden en er moet geld bij elkaar worden gebracht om de aanloopkosten voor Mart 2018 te kunnen betalen.

Castellumpop is er nog lang niet. Om ervoor te zorgen dat de stichting er ‘gewoon’ weer kan staan met de Mart en Koningsdag, zijn er nog duizenden euro’s nodig. Om nog maar te zwijgen van het herstellen, opbouwen en verbeteren van de zo broodnodige slechtweerbuffer. Daarom zijn we een crowdfundactie gestart, waarmee het mogelijk is om geld te geven aan Castellumpop. 

Elk bedrag is welkom! Met het doen van een donatie lever je een bijdrage aan het voortbestaan van Stichting Castellumpop en kun je blijven genieten van de feesten op Koningsdag en met de Mart. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
137 donaties
€ 3.378,00
Doel: € 10.000,00
33%

Deze actie is gesloten.