Red de kapsalons,....! | Geld inzamelen
 
 

Red de kapsalons,....!

Red de kapsalons, die totaal geen steun krijgen!!

Lieve mensen, ik zal mezelf even voorstellen:

Ik ben Hilde de Jongh, 44jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen (10 en 13)

Ik ben al 22 jaar zelfstandig, mét en zonder personeel, nu inmiddels bijna 14 jaar ZZP-er. ik heb altijd de instelling gehad, om alles zelf te regelen en voor mezelf te zorgen, ik heb in mijn leven ook nog nooit mijn handje opgehouden, wanneer ik kon/kan werken moest ik dat ook doen. zo zit ik in elkaar. Wanneer het een jaartje wat minder ging, keek ik mezelf in de spiegel aan, om vervolgens ook alleen maar mezelf een schop onder mijn kont te geven.😟

Maar nu zijn wij voor de tweede keer stilgelegd, hier ben ik en vele met mij, machteloos tegen.

En wanneer stopt het? hoe dan verder? of hangt dit nog een keer een sluiting boven ons hoofd?

Ik en vele met mij krijgen van de overheid 0,0 steun!!

Mijn man is ook ZZP-er en heeft gelukkig nog werk, maar doet het nu alleen, waardoor ik nu geen steun krijg, omdat mijn man inkomsten heeft, waar de norm ligt bij 1500,33 euro p.m. Volgens mij lukt dat niemand om hiermee, zijn vaste lasten, boodschappen en twee opgroeiende kinderen, rond te komen. Ook zitten we continu in spanning bij elke persconferentie, of hij straks ook niet meer verder kan. of leveransiers die geen spullen meer kunnen leveren. dan houd zijn inkomen ook op.

Illegaal gaan Kappen, durf ik niet, het risico is te groot, buiten de boete, 4000 euro, is er een sluiting voor onbepaalde tijd, wat er boven je hoofd hangt.

Kappers gaan KAPOT!

Dus mijn oproep is:

Lieve mensen, wij stonden/staan altijd met veel liefde en plezier voor jullie klaar en willen jullie altijd met een goed gevoel, en een mooie coupe naar buiten laten gaan.

Help ons!!! en zorg ervoor dat wij kunnen blijven bestaan.. zodat wij starks, júllie weer kunnen helpen!!

Liefs Hilde 😘

Ik doe dit zeker niet voor mij alleen, want er zijn heel veel kappers die net als ik zo krap zitten. mocht deze actie goed aanslaan en succes hebben, ga ik dit groot aanpakken, ook in samenwerking met de ANKO!!

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

28 donaties
€ 732,00
Doel: € 10.000,00
7% / 5 dagen te gaan